Ślinka mi leci jak to czytam ale niestety w moim przypadku skończy się na jej łykaniu. Niestety 13'go facet wlechał w bagażnik mojego Tico (goły lód nawet trudno mi mieć do niego pretensję), czekając na mrozie na radiowóz (ten nowy przepis ) nie czułem zimna. Adrenalina chyba znieczula? W efekcie łamie mnie w kościach od kilku dni, chyba sobie poleżę w ten weekend. Ale jakiegoś Koźlaka lub porterka to sobie wypiję z Wami na odległość
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Noteckie-wysmienite, też sie piszę... A tak wogóle, to zasłyszałem że na giełdzie mają lać /nie mylić z biciem / niepasteryzowany Ciechanów w cenie 1,50zł za kufel /a raczej za kubek/ Trzeba przygotowac kanister
NIe sądze, żeby beczek było tyle, żeby pić z kanistra
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
winczer napisał(a) A tak wogóle, to zasłyszałem że na giełdzie mają lać /nie mylić z biciem / niepasteryzowany Ciechanów w cenie 1,50zł za kufel /a raczej za kubek/ Trzeba przygotowac kanister
Źle słyszałeś.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
A tak poważnie to jednak wolałbym wiedzieć jakie będzie piwo. Rozumiem niespodzianki są fajne ale z drugiej strony gdy okaże się, że komuś takiepiwo nie pasuje, to będzie miał małe szanse na zakupienie o 6 rano jakiegoś ciekawego piwa w okolicy.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Ciężko mi czytać jak się umawiacie. Kusicie. Tym bardziej, że chyba będą musiał zostać na weekend w W-wie. Ale będę musiał pracować. W dodatku dopadł mnie jakiś wirus. Ale nadzieja jest.
Comment