Jeżeli Ktoś z szanownych Forumowiczów we wskazanym w temacie czasie będzie miał ochotę wypić w naszym towarzystwie piwko-to bylibyśmy wielce radzi z tego powodu
Pogoniarz z Kobitką w Bydgoszczy 09-11.01.04
Collapse
X
-
Pogoniarz, Ty weź zmień plany i przyjedź np. do Warszawy, bo wygląda na to, że w Krzyżakowie nie będziesz miał się z kim napićWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Ahumba napisał(a)
Pogoniarz, Ty weź zmień plany i przyjedź np. do Warszawy, bo wygląda na to, że w Krzyżakowie nie będziesz miał się z kim napićLast edited by Pogoniarz; 2003-12-30, 10:02.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Z miłą chęcią przyłącze się do wspólnej degustacji piwa. Co prawda mieszkam w Bydgoszczy ale bardzo mało czasu w niej spędzam, więc nie jestem w stanie polecić jakiejś przyzwoitej knajpy. A te które pamiętam z czasów studenckich to mocno się zmieniły nie zawsze na lepsze. Jest jeszce trochę czasu do Waszego przyjazdu więc szczegóły spotkania da się jeszce dograć.
Comment
-
-
sopista napisał(a)
(a raczej zostałem wywieziony w beciku)
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
Pogoniarz, Ty weź zmień plany i przyjedź np. do Warszawy, bo wygląda na to, że w Krzyżakowie nie będziesz miał się z kim napić
Comment
-
-
Maremali napisał(a)
Z miłą chęcią przyłącze się do wspólnej degustacji piwa. Co prawda mieszkam w Bydgoszczy ale bardzo mało czasu w niej spędzam, więc nie jestem w stanie polecić jakiejś przyzwoitej knajpy. A te które pamiętam z czasów studenckich to mocno się zmieniły nie zawsze na lepsze. Jest jeszce trochę czasu do Waszego przyjazdu więc szczegóły spotkania da się jeszce dograć.
Do zobaczonka
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Maremali napisał(a)
Nie wiem dlaczego Ahumba nazwał Bygoszcz miastem krzyżackim, raptem pod panowaniem Krzyżaków Bydgoszcz była 22 lata. W ten sam sposób to można Warszawę nazwać miastem rosyjskim bądź co bądź była trochę dłużej pod panowaniem carskim.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
Ja KRAWACIARZ to napisałem, człowiek, który tak samo kocha krawaty jak wyroby heńka. A jeśli poczułeś się obrażony to przepraszam, ale wyluzuj trochę.
Comment
-
-
Maremali napisał(a)
Nie jestem obrażony ale w Bydgoszczy szczególnie wśród kibiców żużla mianem Krzyżaków określa się kibiców zza miedzy tj. z Torunia. A stosunki między tymi kibicami nie należą do serdecznych.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Niech Wam będzie w mieście "Tyfusów" poza maremali nikt z Tobą paprykarzu piwa nie wypije nie to co u nas w budyniowieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
11:1
11:1 takim wynikiem zakończył się wczorajszy pojedynek piłkarski browar.biz - reszta Bydgoszczy, który odbył się w Hard Rock Pub przy Wełnianym Rynku. W drużynie browaru.biz wystąpił Pogoniarz na ataku oraz ja na obronie w drużynie Bydgoszczy Mariusz ze szwagrem. Rewanżu nie było gdyż maszyna zaczęła nam połykać bilon.
.
Comment
-
-
Niestety już w domciu Maremali nawiózł mi sporą ilość piwka .Dzięki wielkie..Wypiliśmy w piątek kole stacji po Kujawiaczku i ustawiliśmy się na sobotę.Po długich poszukiwaniach piwa (Kobiety zaczęły już marudzić)wylądowaliśmy na heńku i Żywcu ,ale na szczęście był też naprawdę bardzo smaczny Specjal(czarny)z Elbląga.
Mecz Browar.biz-reszta świata to majstersztyk z naszej strony.Godnie broniliśmy honoru Browaru.
Spotkanie jak najbardziej udane.Co do sklepów w Bydgoszczy,to niestety jak wszędzie lipa.Byłem w kilkudziesięciu sklepach i nie trafiłem piwa z Krajana.Jak mówił Maremali ze Żnina można kupić piwo tylko w dwóch sklepach.Ja zaopatrzyłem się w Krzyżu Wlkp. w Noteckie i jestem szczęśliwy.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Dzięki Pogoniarzowi miałem okazję skosztować Chociwla i przypomnieć sobie jak smakuje Witnica.
Przekonaliśmy się, że w Bydgoszczy bardzo mało knajp w centrum miasta serwuje lanego Kujawiaka.
Comment
-
Comment