No i co sekcja wroc na to? Dawno się już nie widzieliśmy, a Jerzego i Breslauera to nie widziałam jeszcze w tym roku
Testowanie Lwówka w Easy Rider, sobota, 3.01.2004, Wrocław:)
Collapse
X
-
Testowanie Lwówka w Easy Rider, sobota, 3.01.2004, Wrocław:)
Tagi: brak -
Będę się powtarzał, że co prawda mam inne plany ale... wydarzyć się wszystko może. Zatem o której planuje się rozpoczęcie tegoż testu? -
Odp: Testowanie Lwówka w Easy Rider, sobota, 3.01.2004, Wrocław
Marusia napisał(a)
No i co sekcja wroc na to? Dawno się już nie widzieliśmy, a Jerzego i Breslauera to nie widziałam jeszcze w tym roku
Tym razem będę.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
To jest dawna Reduta, na ul. Kołłątaja - Wzgórze Partyzantów. No to proponuję godz. 19.30 zbiórkaComment
-
Telefonicznie został skaptowany również Breslauer. Zatem do jutraComment
-
Cieszę się , że w końcu po przerwie(mojej) się spotkamy, ja będę od 18. Lwówka ciemnego i jasnego nie zabraknie(chyba hehehe) Oficjalnie to jest ulica Piotra Skargi 18A, przedłużenie Kołątaja, inaczej mówiąc: dreptając od Dworca Głównego PKP lub PKS w stronę Galerii Dominikańskiej w połowie drogi spotykamy knajpkę Easyrider )
W takim razie do jutraComment
-
W sobotę przejeżdżałem obok Easy Ridera i zauważyłem przed lokalem zaparkowane takie coś czerwonego, płaskiego i strasznie wyścigowego (Lamborghini? Ferrari?) z wymalowanymi herbami Browaru Śląskiego w Lwówku.
Kiedy, ach kiedy, zniknie wreszcie neon "Warka Strong Club" ... ?Comment
-
breslauer napisał(a)
... coś czerwonego, płaskiego i strasznie wyścigowego (Lamborghini? Ferrari?) z wymalowanymi herbami Browaru Śląskiego w Lwówku.
...Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)Comment
-
breslauer napisał(a)
...
Kiedy, ach kiedy, zniknie wreszcie neon "Warka Strong Club" ... ?Comment
-
No właśnie, o co się stało z Easy Riderem? Zamknięty na głucho chyba?Comment
-
Jakis rusek kupił górke od syndyka i podniósł nam czynsz do 8 tysiecy co spodowało bankructwo nasze(, a szkoda teraz lokal stoi pusty a tak by mieli 5 tysiecy miesiecznie, ale taka polityka widocznie hehe.
Szkoda mi tego miejsca bo było tam bardzo fajnie, i jakis taki fajny klimat.Last edited by Kudłaty; 2005-01-27, 16:01.Comment
-
Wielka szkoda i klubu, i lanego tam piwa lwóweckiego...
No jak tu lubić ruskichComment
Comment