W każdą sobotę Szwejk w Remi Klubie - temat uniwersalny:-D
No i w tę sobotę - 30.01.04 również Telefonicznie plany już poczynione, ale na forum rzucam, bo może są jeszcze tacy, co nie wiedzą, że sobota bez Szwejka to sobota stracona
Aha, zapomniałam dodać - spotkania mają m.in. na celu windowanie Szwejka w statystykach globalnych browar.biz. Jak narazie jestesmy nieźli - najwyższe miejsce to miejsce 8! Wstydźcie się, spożywacze lokalnych piw z innych regionów! Ale to już inny temat. Zaraz go zapodam
Informuję posłusznie, że bieżącej soboty nie zamierzam stracić
U mnie i tak Szwejk jest wyżej niż w ogólnej statystyce
Czas? Jak zwykle, czyli ok. 19.00?
CarlBerg napisał(a) No ja cały czas widzę miejsce 7 ... ... a w sobotę być może miejsce 6 ?
1. Fakt, miałam nieaktualne dane
2. Jakie być może, jakie być może, od przebywającego chwilowo na 6 miejscu Okocimia dzieli nas jeno 11 sztuk, toż to sam Jerzy podratuje statystyki Może zastartujemy na piąte?
Marusia napisał(a)
Jakie być może, jakie być może, od przebywającego chwilowo na 6 miejscu Okocimia dzieli nas jeno 11 sztuk, toż to sam Jerzy podratuje statystyki Może zastartujemy na piąte?
Musowo!
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
... nawet może się uda wywindować Szwejka na "pudło" choćby na "skromne" III. miejsce. I będzie to odpowiadać miejscu tegoż piwka w moim rankingu w tym roku
Ano zobaczymy co się da zrobić. W końcu przecież jesteśmy (z)dolni i raczej Szwejka uda się wprowadzić do pierwszej piątki. Nawet zamierzam pobrać maleńki zapasik do domu
nie, no trochę jaja sobie robię, co prawda moja babicka pohazi z Chrzanowa (fakt!), ale ja nie o tym... Mam sporą kolekcję piwnych gadżetów związanych z postacią Dobrego Wojaka Szwejka plus mnóstwo otwieraczy made in Czechoslovakia (CSSR) i ze względu na życiowe zawirowania...
Klasyczna smażalnia sezonowa czynna od 1973 roku. Pyszne rybki, jest cymbergaj, są duże drewniane stoły a do picia lany Specjal i co ważniejsze spory wybór Ambera z butli. Króluje Neptun za jedyne 5 zł co jest chyba najtańszym piwem w całej Stegnie. Całkiem dobre piwko.
Comment