Tak tak, przed nami niezwykle ekscytujące zadanie - 40 kufli. Obecność wszystkich bywalców jak zwykle obowiązkowa, proszę o zabranie "termosików". W tę sobotę na szachownicy statystycznych wydarzeń może dojść do historycznych zmian !
Pomożecie ?
Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą .... Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Przykro mi, lecz tym razem nie pomożemy
Ale policzyłem, że obecność tylko 5 biesiadujących osób i biorących zapasy "na później" powinno wystarczyć do dokonania tychże historycznych zmian.
Miłej zabawy i powodzenia w zmienianiu historii!
CarlBerg napisał(a) Tak tak, przed nami niezwykle ekscytujące zadanie - 40 kufli. Obecność wszystkich bywalców jak zwykle obowiązkowa, proszę o zabranie "termosików". W tę sobotę na szachownicy statystycznych wydarzeń może dojść do historycznych zmian !
Pomożecie ?
Kurka, zajrzałam na statystyki ogólne - mamy realne szanse na 4 miejsce!!
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2004-02-06, 20:57.
jerzy napisał(a) Pomogli: Marusia i ja.
Przyjechała jeszcze Tabletka z butelką - taka mała pomoc...
Reszta nawaliła.
O, przepraszam. My, czyli P&W, zgłosiliśmy naszą absencję, zatem czujemy się usprawiedliwieni. Ale co się odwlecze, to nie uciecze.
Już za 3 dni znowu sobota
hej
A ja i Kaska juz nie chodzimy do Dziunka, bo chyba musimy isc do Aa od tej wodki. He he Dziunek nas umiescil na liscie "TYCH PAŃ NIE WPUSZCZAMY" wypilysmy mu całą droższą wodke. He he zmienilysmy sobie lokal. Ale my i tak nie pijemy piwa za duzo bo ileż można....:P:P:P:P:P
Premium Koleżanko i Koledzy - powiedzcie zatem czy nadal w tę sobotę próbujemy windować Szwejka na 4. miejsce? Jakie są realne szanse? Ile trzeba wyrobić normy?
nie, no trochę jaja sobie robię, co prawda moja babicka pohazi z Chrzanowa (fakt!), ale ja nie o tym... Mam sporą kolekcję piwnych gadżetów związanych z postacią Dobrego Wojaka Szwejka plus mnóstwo otwieraczy made in Czechoslovakia (CSSR) i ze względu na życiowe zawirowania...
Klasyczna smażalnia sezonowa czynna od 1973 roku. Pyszne rybki, jest cymbergaj, są duże drewniane stoły a do picia lany Specjal i co ważniejsze spory wybór Ambera z butli. Króluje Neptun za jedyne 5 zł co jest chyba najtańszym piwem w całej Stegnie. Całkiem dobre piwko.
Comment