A ja tak w ogóle przypominam, że w tym tygodniu w Remi spotykamy się JUTRO - z przyczyn oczywistych, z koszyczkami na piwko nie będziemy wszak szli w sobotę
Trza coś postanowić. Póki co wychodzi na to, że na spotkanie piszą się:
Marusia
Slavoy
Carlberg
Tabletka
Jerzy
jeśli nikt się nie dopisze to proponuję spotkanie bezpośrednio w Remi, bo trzem osobom z pięciu wyżej wymienionych Bartuś w zeszłym tygodniu nie smakował
Pepek, Wiktoria, Mjp, halo, halo, odzew, macie jeszcze szansę
No chyba, że nie. Muszę sprostować zapędy CarlBerga - dziś nie sobota . Dziś niestety pracuję do godz.20, możemy być dopiero najwcześniej ok. 21 na Bartku lub w REMIzie.
To jesteśmy umówieni: dziś kto może to przychodzi na Szwejka (ja będę prawdopodobnie 19-20), zaś w przyszłym tygodniu, jeszcze przed weekendem, kto będzie chciał ten umówi się na Bartka.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
jerzy napisał(a) To jesteśmy umówieni: dziś kto może to przychodzi na Szwejka (ja będę prawdopodobnie 19-20), zaś w przyszłym tygodniu, jeszcze przed weekendem, kto będzie chciał ten umówi się na Bartka.
Się zgadzam Ja będę koło 20.00. W przyszły piątek też.
jerzy napisał(a) To jesteśmy umówieni: dziś kto może to przychodzi na Szwejka (ja będę prawdopodobnie 19-20), zaś w przyszłym tygodniu, jeszcze przed weekendem, kto będzie chciał ten umówi się na Bartka.
Już jest przyszły tydzień, zatem zapytuję, czy propozycja z poniższego cytatu jest aktualna?
Marusia napisał(a) Się zgadzam Ja będę koło 20.00. W przyszły piątek też.
Jeśli tak, to może w końcu wydzielmy tematycznie spotkania bartusiowe na Więziennej od spotkań szwejkowych w REMIzie.
nie, no trochę jaja sobie robię, co prawda moja babicka pohazi z Chrzanowa (fakt!), ale ja nie o tym... Mam sporą kolekcję piwnych gadżetów związanych z postacią Dobrego Wojaka Szwejka plus mnóstwo otwieraczy made in Czechoslovakia (CSSR) i ze względu na życiowe zawirowania...
Klasyczna smażalnia sezonowa czynna od 1973 roku. Pyszne rybki, jest cymbergaj, są duże drewniane stoły a do picia lany Specjal i co ważniejsze spory wybór Ambera z butli. Króluje Neptun za jedyne 5 zł co jest chyba najtańszym piwem w całej Stegnie. Całkiem dobre piwko.
Comment