Uzależniłabym tę opcję od pogody, bo jak będzie ładna, to chętnie - i myślę, że Jerzy też - bym przyrowerkowała, a w Instytucie nie ma jak zaparkować
W każdą sobotę Szwejk w Remi Klubie - temat uniwersalny:-D
Collapse
X
-
-
Marusia napisał(a)
Uzależniłabym tę opcję od pogody, bo jak będzie ładna, to chętnie - i myślę, że Jerzy też - bym przyrowerkowała, a w Instytucie nie ma jak zaparkować
Raczej będę, bo nie mam nic zaplanowane na piątek - ale jeszcze zobaczymy ...
Comment
-
-
breslauer napisał(a)
A w Remi jest jak parkować?
Comment
-
-
jerzy napisał(a)
Rzeczywiście chętnie przyrowerkuję do Remi, ale raczej w sobotę - w piątek jeśli wogóle mi się uda, to dopiero tak około 21, 22...
Comment
-
-
Wiem i dlatego w piątek o 22 mógłbym jechać... ale to jednak późno i mógłym paść na twarz już przy drugim kufelku (pierwszy to 5 minut, więc nie ma obaw ) - i dlatego napisałem "raczej w sobotę".browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
W Remi może być i 22, tam nie zamykają
Byle by było tylko przy czym siedzieć...
Wg zapewnień ma być już dziś, ale wiecie jak być może...
Marusia pisała, że tesowała przed kilkoma dniami. Mam nadzieję, że uda się jeszcze wspólnie ocenić walory tego piwa.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
W każdym razie jedziemy tam W PIĄTEK, ale spoko, Jerzy, jak Szwejk będzie dobry, to ja i w sobotę przyjadę
Comment
-
-
Zatem spotykamy się jutro na testach i ocenach "pod torami". Ja jestem "do dyspozycji" jak zwykle po 18.00
Comment
-
-
No ale dzisiaj ma już podobno dzielny wojak dotrzeć. Musimy jakoś wierzyć, że tak się stanie.
Comment
-
-
Spoko, najwyżej się jutro zadzwoni, czy piwo jest - jak nie będzie, no to trudno, Bartek. Tylko co ja z rowerem zrobię
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
(...)Tylko co ja z rowerem zrobięPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
... Tylko co ja z rowerem zrobię
Comment
-
Comment