No i w tę sobotę - 30.01.04 również Telefonicznie plany już poczynione, ale na forum rzucam, bo może są jeszcze tacy, co nie wiedzą, że sobota bez Szwejka to sobota stracona
W każdą sobotę Szwejk w Remi Klubie - temat uniwersalny:-D
Collapse
X
-
W każdą sobotę Szwejk w Remi Klubie - temat uniwersalny:-D
Tagi: brak
-
-
Aha, zapomniałam dodać - spotkania mają m.in. na celu windowanie Szwejka w statystykach globalnych browar.biz. Jak narazie jestesmy nieźli - najwyższe miejsce to miejsce 8! Wstydźcie się, spożywacze lokalnych piw z innych regionów! Ale to już inny temat. Zaraz go zapodam
-
-
Informuję posłusznie, że bieżącej soboty nie zamierzam stracić
U mnie i tak Szwejk jest wyżej niż w ogólnej statystyce
Czas? Jak zwykle, czyli ok. 19.00?
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
(...) najwyższe miejsce to miejsce 8! Wstydźcie się, spożywacze lokalnych piw z innych regionów!Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
breslauer napisał(a)
Po okresie chorobowym mam nadzieję, że dojdę w końcu na Szwejka ...
Resztki wirusów trza wypłukać z organizmu ...
Godzina 19.30 będę.
Comment
-
-
CarlBerg napisał(a)
No ja cały czas widzę miejsce 7 ... ... a w sobotę być może miejsce 6 ?
1. Fakt, miałam nieaktualne dane
2. Jakie być może, jakie być może, od przebywającego chwilowo na 6 miejscu Okocimia dzieli nas jeno 11 sztuk, toż to sam Jerzy podratuje statystyki Może zastartujemy na piąte?
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Jakie być może, jakie być może, od przebywającego chwilowo na 6 miejscu Okocimia dzieli nas jeno 11 sztuk, toż to sam Jerzy podratuje statystyki Może zastartujemy na piąte?browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
2. Jakie być może, jakie być może (...)Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
... nawet może się uda wywindować Szwejka na "pudło" choćby na "skromne" III. miejsce. I będzie to odpowiadać miejscu tegoż piwka w moim rankingu w tym roku
Comment
-
-
Pepek napisał(a)
... nawet może się uda wywindować Szwejka na "pudło" choćby na "skromne" III. miejsce.
Comment
-
-
Ano zobaczymy co się da zrobić. W końcu przecież jesteśmy (z)dolni i raczej Szwejka uda się wprowadzić do pierwszej piątki. Nawet zamierzam pobrać maleńki zapasik do domu
Comment
-
-
Pepek napisał(a)
Nawet zamierzam pobrać maleńki zapasik do domu
A co do wprowadzania Szwejka na podium - to może umówmy się już około 15.00, będzie więcej czasu
Comment
-
Comment