Tak dla porządku wpisuję się, żeby nikt nie pomyślał, że w tą sobotę nie będzie spotkania
W każdą sobotę Szwejk w Remi Klubie - temat uniwersalny:-D
Collapse
X
-
-
Tak tak, przed nami niezwykle ekscytujące zadanie - 40 kufli. Obecność wszystkich bywalców jak zwykle obowiązkowa, proszę o zabranie "termosików". W tę sobotę na szachownicy statystycznych wydarzeń może dojść do historycznych zmian !
Pomożecie ?Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
Przykro mi, lecz tym razem nie pomożemy
Ale policzyłem, że obecność tylko 5 biesiadujących osób i biorących zapasy "na później" powinno wystarczyć do dokonania tychże historycznych zmian.
Miłej zabawy i powodzenia w zmienianiu historii!
Comment
-
-
CarlBerg napisał(a)
Tak tak, przed nami niezwykle ekscytujące zadanie - 40 kufli. Obecność wszystkich bywalców jak zwykle obowiązkowa, proszę o zabranie "termosików". W tę sobotę na szachownicy statystycznych wydarzeń może dojść do historycznych zmian !
Pomożecie ?Last edited by Marusia; 2004-02-06, 20:57.
Comment
-
-
No kurcze, do 4 miejsca brakuje nam tylko 14 piwek!!
Comment
-
-
jerzy napisał(a)
Pomogli: Marusia i ja.
Przyjechała jeszcze Tabletka z butelką - taka mała pomoc...
Reszta nawaliła.
Już za 3 dni znowu sobota
Comment
-
-
No właśnie, ja już szykuję gardło
Comment
-
-
A ja i gardło i litrową buteleczkę na potem
Comment
-
-
nas nie bylo
hej
A ja i Kaska juz nie chodzimy do Dziunka, bo chyba musimy isc do Aa od tej wodki. He he Dziunek nas umiescil na liscie "TYCH PAŃ NIE WPUSZCZAMY" wypilysmy mu całą droższą wodke. He he zmienilysmy sobie lokal. Ale my i tak nie pijemy piwa za duzo bo ileż można....:P:P:P:P:P
Comment
-
-
Premium Koleżanko i Koledzy - powiedzcie zatem czy nadal w tę sobotę próbujemy windować Szwejka na 4. miejsce? Jakie są realne szanse? Ile trzeba wyrobić normy?
Comment
-
Comment