No fakt, jeśli chcemy wywindować Szwejka na 4 misjce, na którym jest teraz Lwówek, to wypijając po sztuce Lwówka na głowę automatycznie musimy wypić po sztuce więcej Szwejka niż planowane. Hm, hm, może na Lwówku po prostu spotkamy się dzisiaj?
W każdą sobotę Szwejk w Remi Klubie - temat uniwersalny:-D
Collapse
X
-
-
jerzy napisał(a)
Tak się składa, że Okocim już wyprzedziliśmy i teraz gonimy właśnie Lwówka!
...
Może zatem nie powinienem się pojawiać w Bastionie Sakwowym na Wzgórzu Partyzantów, bo mogę być uznany za sabotażystę.
Comment
-
-
A u mnie Góra ponad pięciokrotnie przebija Lwówek, który i tak jest - uwaga - na II miejscu!
Co to się porobiło przez te soboty w Remi i zakup butli na giełdzie...
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
ooooo - zaglądam do Dziennika Piwnego by wklepać wczorajszą nasiadówkę - a tu w nazwach nie ma Góry ... Pojawił się za to Szwejk
Przeoczyłem jakąś zmianę nazwy ??Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
Kurka, faktycznie! Art zrobił podmiankę, w sumie słusznie, tak własnie brzmi nazwa browaru, a dokładnie : "Szwejk Pierwszy Czeski Browar w Polsce Sp. z o.o."
Natomiast martwi mnie, że po dopisaniu moich Szwejków dalej brakuje nam 12 sztuk do Warki. Wiem, że Jerzy i Pepek będą uzupełniać w poniedziałek, ale i tak ledwo ledwo się załapiemy na remis.
Wiktoria! Marsz do Dziennika!!!
Comment
-
-
CarlBerg napisał(a)
ooooo - zaglądam do Dziennika Piwnego by wklepać wczorajszą nasiadówkę - a tu w nazwach nie ma Góry ... Pojawił się za to Szwejk
Przeoczyłem jakąś zmianę nazwy ??- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Tak jest fajniej. Wiele razy spotykałem się z tym, że ktoś nie ma zielonego pojęcia co to jest Browar Góra ...
Ale Szwejka każdy znaPiwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
CarlBerg napisał(a)
Tak jest fajniej. Wiele razy spotykałem się z tym, że ktoś nie ma zielonego pojęcia co to jest Browar Góra ...
Ale Szwejka każdy zna
Comment
-
-
CarlBerg napisał(a)
Tyż prowda, choć Bojanowo nie kojarzy mi się zbyt dobrze - za to Góra Szwejk wybornie
Comment
-
-
No i brakuje nam jeszcze 8 Szwejków do wykopania Warki
Comment
-
-
Comment
-
-
Udało się!!! Szwejk na 5 miejscu
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
...
Natomiast martwi mnie, że po dopisaniu moich Szwejków dalej brakuje nam 12 sztuk do Warki. Wiem, że Jerzy i Pepek będą uzupełniać w poniedziałek, ale i tak ledwo ledwo się załapiemy na remis.
Wiktoria! Marsz do Dziennika!!!
A Wiktoria lepiej niech nie prowadzi dziennika.
Comment
-
Comment