Oczywiście chcę się przyłączyć do dalszego awansu Szwejka i mam prośbę do osób jadących ze Zdolnego Śląska na giełdę do Szczecina o przywiezienie tego specjału
W każdą sobotę Szwejk w Remi Klubie - temat uniwersalny:-D
Collapse
X
-
breslauer napisał(a)
Już zorganizowałem sobie litrową butelkę z patentem (...)Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
breslauer napisał(a)
Dokładnie taki sam egzemplarz dostałeś ode mnie.
Udało mi się zrobić "odzysk" w domu i mam taką drugą.Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
CarlBerg napisał(a)
Właśnie układam perfidny plan pozbawienia Cię tej flachy ... wiesz Jarek, Ty masz butelkę, my z Tabletką cudooownego Portera 26 Blg i jeszcze 17 skrzynek innych leżakujących piw - to kiedy wpadasz na degustację ( razem z tą butelką ? )
Nic nie słychać, straszne jakieś zakłócenia na linii ...
Halo !!!!
Comment
-
-
Nieśmiało przypominam, że już jutro sobota i to do tego artystyczna i wbrew pewnym pokusom (wspomnieniowym ) zapowiadam swoją obecność
Comment
-
-
No jasne, wszyscy jutro się karnie meldujemy w celu windowania Szwejka na piwnej liście przebojów
Comment
-
-
Uwaga, modyfikacje!
W tym tygodniu proponuję spotkanie w piątek, bo w sobotę mnie nie będzie, ale za to w piątek będę ja i Slavoy
Oczywiście jak znam ambitną brać wrocławską, to się spotkają i w piątek i w sobotę
Dla obecnych w piątek (to taka drobna forma przekupstwa) znajdzie się po flaszce Staropolskiego Złotego.
Comment
-
-
Odp: Uwaga, modyfikacje!
Marusia napisał(a)
...
Dla obecnych w piątek (to taka drobna forma przekupstwa) znajdzie się po flaszce Staropolskiego Złotego.
Poza tym mój udział w sobotniej nasiadówce jest raczej dyskusyjny
Comment
-
Comment