No tak - Szwejk zabrany do domu z Remi, po 24 godzinach okazał się bardzo dobry do spożycia. Swoje Szwejki już wpisałem do dziennika - jak tam wyglądają statystyki?
W każdą sobotę Szwejk w Remi Klubie - temat uniwersalny:-D
Collapse
X
-
CarlBerg napisał(a)
Nietypowe spotkanie piatkowe odbyło się. Sobotnie typowe też
Breslauer napisał(a)
No to teraz pozostaje obserwować, czy nagle w sposób nieoczekiwany nie podskoczy ilość Okocimia i Warki ...
Ważne, że awansu Szwejka o 2 miejsca dokonano!
Comment
-
-
Pepek napisał(a)
Ważne, że awansu Szwejka o 2 miejsca dokonano!Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
Ano fakt, był to powrót na 5. miejsce. No cóż... Być może jeszcze wiele razy trzeba będzie dokonywać takich powrotów.
Ja się tam i tak cieszę, że piwa które lubię utrzymują Lwówka i Górę w górnych partiach zestawienia ogólnego.
Comment
-
-
Proponuję w tym tygodniu znowu zrobić dodatkowe spotkanie w piątek - będzie to pożegnanie delegacji wyjeżdżającej na giełdę do Szczecina.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Jestem oczywiście za, bo w sobotę jadę do brzeskiego grodu.
Comment
-
-
Ja tez oczywiście jestem za, bo w sobotę mam imieniny Taty i jestem uziemiona.
Comment
-
-
jerzy napisał(a)
Proponuję w tym tygodniu znowu zrobić dodatkowe spotkanie w piątek - będzie to pożegnanie delegacji wyjeżdżającej na giełdę do Szczecina.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
W Szczecinie napiją się chętnie Szwejka Nalewajcie...kapslujcie...przywoźcie...Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
Ja przypominam tylko, że dziś wieczorem jest typowe-nietypowe spotkanie związane z wyprawieniem Jerzego (wraz z zaopatrzeniem)do Szczecina.
Comment
-
-
Jako, że już wtorek, przypominam, że w tym tygodniu spotkanie jest standardowo w sobotę, a nie w piątek
Przyniosę do stestowania młodego porterka. Jeśli przejdzie test to się wpisuję na listę browarników domowych
Comment
-
-
No to trzeba w takim razie przybyć koniecznie.
Na dzień dzisiejszy - jestem obecny oczywiście.
Comment
-
Comment