Przepraszam, że się wtrącam, ale mam prośbę - weźcie aparat i zróbcie fotkę sprzedawczyni. Chciałbym zobaczyć jej minę w trakcie tego nalotu.
14.02.2004 - Warszawa - wyprawa po Noteckie na Bemowo
Collapse
X
-
-
Nie wypisuj takich bzdur, bo Noteckiego nie zobaczysz...
I dokleję na tych drzwiach Twoje zdjęcie...Last edited by Wujcio_Shaggy; 2004-02-11, 12:22.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
witkowskiartur napisał(a)
(...)Całego Noteckiego na pewno nikomu nie wypiję, no może za wyjatkiem Małejżonki, która swego czasu podstępnie pozbawiła mnie jurandowego koźlaka, wykupując cały zapas na Koszykowej
Comment
-
-
Jak rozumiem - godzina została zaakceptowana. Zwarta grupa forumowiczów przed wejściem do sklepu stworzy listę społeczną i jej kulturalny delegat (znaczy JA ) będzie rozdzielał piwo, zgodnie z listą oraz zasługami poszczególnym forumowiczom.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
kulturalny delegat (znaczy JA ) będzie rozdzielał piwo, zgodnie z listą oraz zasługami poszczególnym forumowiczomKONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
Comment
-
-
Zythum - pamiętaćTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Zaraz tam zapas - raptem 12 sztuk było. Zresztą taniej i więcej koźlaka można dostać w delikatasach na Woli (ma być w stałej dostawie), a o Czarnkowie w Warszawie słyszę pierwszy raz... Tak więc proszę nie straszyć, tylko plecak szykować
Mały komentarz: ludzie, czyście powiariowali? Ktoś wam zje to piwo, jak nie przyjdziecie bladym świtem?
Comment
-
-
Ja trafiłem na rogu Wolskiej i Płockiej. Chyba, że Małażonka widziała jeszcze w innych...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Mamma mia, toż to całkiem blisko.
Słuchajcie - prawie codziennie przechodzę koło tego nocnego, mogę cyklicznie składać zamówienia, może nawet je odbierać. Ale nie gadajcie już o chodzeniu po piwo z rana: giełdy o 6, piwo o 9, niedługo będziemy zaczynać pić o 10 rano, żeby na pewno zdążyć się nażłopać do wieczora.
Comment
-
-
Żą, Twoje wrodzone właściwości wczesnego wstawania są szeroko znane w świecie Połowa postów o 4 rano, za żadnego o 8-9
Czasami trzeba się poświęcić, ja dam radę dojechać z Pruszkowa, a ty z bloku obok - nie?
Aha, tego, Zgłaszam swój akces do kolejki!Dick Laurent is dead.
Comment
-
Comment