Czy ktoś z szanownych forumowiczów miał by ochote na imprezke pt.'piwny'śledzik w przyszły wtorek?
Śledzik w 3mieście 24.II.04
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Odp: Śledzik w 3mieście 24.II.04
abernacka napisał(a)
pt.'piwny'śledzikGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Odp: Odp: Śledzik w 3mieście 24.II.04
becik napisał(a)
hmmm, przynajmniej dla mnie to cos nowego, ja zawsze sledzika tylko do wódeczki konsumujeComment
Related Topics
Collapse
-
Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
-
Channel: Pomorskie
-
-
Browarów na Pomorzu przybywa. Miło jeśli pojawiają się browary z wyszynkiem w dobrych lokalizacjach, a taki właśnie browarek zyskał niedawno Puck.
Tym samym mały Puck ma już dwa udane browary z dobrym piwem.
Pierwszy był otwarty w 2014 roku Browar Spółdzielczy, teraz możemy...-
Channel: Pomorskie
-
-
Koźlak lodowy, czyli wymrażane piwo., 10,1% alk.
Aromat - dziwna nuta anyżowo- lukrecjowa, w tle śliwkowe, może nieco truskawkowe powidła
Piana - umiarkowana, trwalsza, z kożuszkiem, trochę zostaje na szkle
Barwa - przy nalewaniu prawie czarna, pod światło bardzo ciemny...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Pod koniec września browar zorganizował dni otwarte, niestety w ostatniej chwili rodzinne sprawy pokrzyżowały nam plany i na imprezkę nie dotarliśmy. Drugie i udane podejście zrobiliśmy 01.11
.
Z racji, że browar otwierany jest codziennie, ale dopiero od godziny 15-22 do miejscowości...-
Channel: Czechy
-
-
W Nymburkskim ,dużym, browarze ponowna impreza odbyła się 25.07, ale z racji, że my wolimy piwa z małych browarów to kompletnie nie byliśmy nią zainteresowani i do miasta przyjechaliśmy dzień później od razu udając się na otwarcie nowego minibrowaru
. Malopivovar Industry Beer Nymburk...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment