Wstępnie ustalam ten termin na spotkanie Poznania i okolic na przy Fortunce. Wszyscy mile widziani. Stoliki zarezerwuję, nie powinno być problemów tym razem . Także prosze się wpisywać na listę obecności.
godna inicjatywa. Jeśli nic się nie stanie będe na 100%, tym razem bez balastu amoże jakieś moje piwko sie znajdzie.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Wielu nas się na razie nie zgłosiło, byc może dla zwiększenia frekwencji będe zmuszony wziąść balast , no i oczywiście ze dwa magnesiki wiadomo dla kogo.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
biermann napisał(a) Wielu nas się na razie nie zgłosiło, byc może dla zwiększenia frekwencji będe zmuszony wziąść balast , no i oczywiście ze dwa magnesiki wiadomo dla kogo.
Wiadomo kto ma już przygotowane magnesy na wymianę...
Audi no to chyba się troszeczkę Easy naraziłeś, albo ona niespodziewanie płeć zmieniła . Easy to ta niewiasta siedząca obok Ciebie. A pod 4 to "forumowy obcy" jednakże bardzo zasłużony dla samego spotkania
biermann napisał(a) Audi no to chyba się troszeczkę Easy naraziłeś, albo ona niespodziewanie płeć zmieniła . Easy to ta niewiasta siedząca obok Ciebie. A pod 4 to "forumowy obcy" jednakże bardzo zasłużony dla samego spotkania
Jesli numer 4 to miłymłody człowiek z długimi włosami to wcale nie taki obcy. Stukaliśmy sie kuflami przy kilku okazjach. a jeżeli to on to w takim razie nosek niewiasty siedzącej za Albertem należy dooo....
Jesli numer 4 to miłymłody człowiek z długimi włosami to wcale nie taki obcy. Stukaliśmy sie kuflami przy kilku okazjach. a jeżeli to on to w takim razie nosek niewiasty siedzącej za Albertem należy dooo....
Jeżeli tok mojego rozumowania podąża tokiem Twojego rozumowania, to przy założeniu , że pod czwórką jest osoba o której myślisz to wtedy nosek oczywiście należałby do..., ale jednak tym razem rzeczywistość różniała sie troszkę od Twoich oczekiwań lub mój tok rozumowania odbił za bardzo w inną stronę.
W każdym bądź razie nosek, który mógłby należeć do... widziałem pierwszy raz w życiu
Chyba Wasze toki rozumowania poszły jednak w różnych kierunkach. Dla wyjaśnienia:
1. nosek pod czwórką należy do miłego długowłosego człowieka (łukasza), z którym Marco nie jeden raz się stukał kufelkami...
2. nosek za Albertem to Gosia, która również zna Marco...
3. ja to rzeczywiście osoba między dwójką a tajemniczym noskiem, który już nie jest tajemniczy (patrz pkt. 2)...
4. reszta sie zgadza...
Spotkanie było fajne i pyszne piwko piliśmy z Domu Piwa Grossmann!!!
Następnym razem mam nadzieję na większą frekwencję!
Comment