Wszystkich chętnych zapraszam do Rybitwy na jutro 02.03.2004na godzinę 17.00 - będzie małe piwo i małe frytki. Takie czasy Impreza dla twardzieli bo sądzę, że w środku nie będzie miejsca i będzie pod namiotem
02.03.2004 Pępkowe dla forumowiczów
Collapse
X
-
02.03.2004 Pępkowe dla forumowiczów
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak
-
-
Ja nie przybędę, ale nie omieszkam wypić zdrowia Twojego dziecka. Wszystkiego dobrego dla całej rodziny Zythum
Comment
-
-
Muszę Was przeprosić - impreza z przyczyn wyższych odwołana, tego kto to przeczyta proszę o poinformowanie reszty - no chociaż możeccie się spotkać w Rybitwie na piwie po prostu. Termin Pępkowego podam za kilka dni.To inaczej miało być, przyjaciele,
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
I tak też się stało, spotkaliśmy się z Pułasiem na piwnym tete a tete, po kilku piwach dochodząc do wniosku, że impreza najwyraźniej odwołana.
W ten oto sposób po raz kolejny moje życie stało się bogatsze dzięki brakowi komórki, gdyż pogadałem sobie z daaaawno nie widzianym forumowiczem (nawiasem mówiąc, również nie ukomórkowionym).
Comment
-
-
Może nie powinienem odwoływać - statystyki Belfasta poszłyby w górę, ale czułem napór "obowiązku" i "odpowiedzialności" ojcowskiej za stadko forumowiczówTo inaczej miało być, przyjaciele,
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
tak też się stało, spotkaliśmy się z Pułasiem na piwnym tete a tete, po kilku piwach dochodząc do wniosku, że impreza najwyraźniej odwołanaKONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
Comment
-
-
zythum napisał(a)
Może nie powinienem odwoływać - statystyki Belfasta poszłyby w górę, ale czułem napór "obowiązku" i "odpowiedzialności" ojcowskiej za stadko forumowiczówpułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
witkowskiartur napisał(a)
Nie odwołana, ale rozciągnięta w czasie. Miałem nadzieję, że kogoś spotkam i przybiegłem do Rybitwy na 17. Niestety nikogo nie było, więc wypiłem piwo, posiedziałem i poszedłem do domu, myśląc, że w taka słotę nikt jednak nie dotrze. a trzeba było posiedzieć jeszcze z pół godzinki...pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
Ja dotarłem do Rybitwy gdzieś tak o 17.20, ale osobiście to się chyba nie poznaliśmy...
Najwidoczniej musieliśmy się rozminąć o jakieś 5 minut, a jeżeli szedłeś ulicą obok biblioteki uniwersyteckiej, to nawet mogliśmy przejść obok siebie.KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
Comment
-
Comment