mi pasują oba terminy zarówno 12 jak i 13
Warszawiacy - poprawiamy pozycję Belfasta w Dziennikach Piwnych - 05.03.04 - Rybitwa
Collapse
X
-
Ja jestem za sobotą i Rybitwąpozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Zdecydowanie popieram sobotę. Cały piątek jestem w pracy...
Comment
-
-
ja mogę się pojawić tylko w sobotę.
piątek już mam zajęty.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ja bym wpadł może też ale sam nie wiem kiedy - większości pasuje sobota ale ja za to obejrzałbym albo posłuchał inauguracji ligi w sobotę (jeden mecz jest w piątek ale cała kolejka w sobotę). O ja nieszczęśliwy. Ale w sumie chyba ta sobota jest lepsza - bo w ciągu dnia może na trzy godzinki Miłka mnie puści.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
zythum napisał(a)
... bo w ciągu dnia może na trzy godzinki Miłka mnie puści.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Igor ma swoje potrzeby i potrafi o siebie zadbać - na razie mama mu w zupełności wystarczaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Piątek prawdopodobnie nam nie przeszkadza, zaś sobota wybitnie nam pasuje... Przy okazji (Żą, tu wabik na Ciebie) mogłabym chętnym rozdać zniżki na giełdęJak się okazało, jest parę osób chętnych na piątek w Rybitwie, więc jakieś grono się uzbiera.
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
Ja bym swoje odebrał w piątek, bo ze względu na pożądaną oszczędność czasu wolę kondensować sprawy, które wymagają mojej bytności na tzw. mieście.Jak się okazało, jest parę osób chętnych na piątek w Rybitwie, więc jakieś grono się uzbiera.
)
Ahumba, Ciebie na sobotę zachęcać nie trzeba, ale... wczoraj Slavoy przekazał Nam dla Ciebie piwko
Belze - między 19. III, a 21. III niewielu forumowiczów będzie na miejscu - większość jedzie na giełdęOstatnia zmiana dokonana przez Małażonka; 2004-03-09, 08:19.
Comment
-
-
Tak jak przejrzałem temat, to większość optuje za sobotą. To co - robimy konkurencję dla Pomorza i spotykamy się u Teresy w sobotę 13 marca?
Byłaby ponadto możliwość stworzenia telemostu Gdynia-Warszawa-Wrocławbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
sobota - ok
o której?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment