mi pasują oba terminy zarówno 12 jak i 13
Warszawiacy - poprawiamy pozycję Belfasta w Dziennikach Piwnych - 05.03.04 - Rybitwa
Collapse
X
-
Ja jestem za sobotą i Rybitwąpozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Zdecydowanie popieram sobotę. Cały piątek jestem w pracy...Comment
-
ja mogę się pojawić tylko w sobotę.
piątek już mam zajęty.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Ja bym wpadł może też ale sam nie wiem kiedy - większości pasuje sobota ale ja za to obejrzałbym albo posłuchał inauguracji ligi w sobotę (jeden mecz jest w piątek ale cała kolejka w sobotę). O ja nieszczęśliwy. Ale w sumie chyba ta sobota jest lepsza - bo w ciągu dnia może na trzy godzinki Miłka mnie puści.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
zythum napisał(a)
... bo w ciągu dnia może na trzy godzinki Miłka mnie puści.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Igor ma swoje potrzeby i potrafi o siebie zadbać - na razie mama mu w zupełności wystarczaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Małażonka napisał(a)
Piątek prawdopodobnie nam nie przeszkadza, zaś sobota wybitnie nam pasuje... Przy okazji (Żą, tu wabik na Ciebie) mogłabym chętnym rozdać zniżki na giełdęComment
-
żąleną napisał(a)
Ja bym swoje odebrał w piątek, bo ze względu na pożądaną oszczędność czasu wolę kondensować sprawy, które wymagają mojej bytności na tzw. mieście. Jak się okazało, jest parę osób chętnych na piątek w Rybitwie, więc jakieś grono się uzbiera.
Ahumba, Ciebie na sobotę zachęcać nie trzeba, ale... wczoraj Slavoy przekazał Nam dla Ciebie piwko
Belze - między 19. III, a 21. III niewielu forumowiczów będzie na miejscu - większość jedzie na giełdęLast edited by Małażonka; 2004-03-09, 08:19.
Comment
-
Tak jak przejrzałem temat, to większość optuje za sobotą. To co - robimy konkurencję dla Pomorza i spotykamy się u Teresy w sobotę 13 marca?
Byłaby ponadto możliwość stworzenia telemostu Gdynia-Warszawa-Wrocławbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
sobota - ok
o której?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
Comment