Zgodzę się,że jeśli jest problem z miejscami to warto zarezerwować miejsca.Jak wygląda stolik? Na około 10 osób z możlwiością dosatawki... A właśnie,czy rezerwacja łączy się z opłatami jakimiś?
"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Makaron napisał(a) Zgodzę się,że jeśli jest problem z miejscami to warto zarezerwować miejsca.Jak wygląda stolik? Na około 10 osób z możlwiością dosatawki... A właśnie,czy rezerwacja łączy się z opłatami jakimiś?
Za rezerwacje nie ma opłaty-stolik będzie na 10 osób.
Knajpka jest otwarta do 22.00 ale przy dobrych humorach będzie możliwość przedłużenia imprezki
Alicja napisał(a) Znamy już datę spotkania a nikt nie wspomniał o godzinie...ja proponuję godz.18.00 -jeżeli będzie wszystkim pasowało to będzie zarezerwowany stolik dla Nas-bo z miejscami krucho
No to trzymajcie dwa wolne miejsca dla Luśki i dla mnie. Będę około 20-20.30. Do 20. siedzę na uczelni i wracając z Sopotu wpadnę obaczyć Wasze pyski .
MLT napisał(a) To ja bylem w Grudziadzu i pilem piwo z rury za 1,60.do Gdańska mam dosyć daleko więc wypiję ambera w Kwidzynie w Music pub.Full i Kźlak po 3 zł.
napisz cos więcej o tej knajpce,gdzie ona się mieści? widziałem na terenie browaru "KLUB KUNTER" ale było już zamknięte może to tam byłeś? O i jakie piwko lali?
piotrrat napisał(a) napisz cos więcej o tej knajpce,gdzie ona się mieści? widziałem na terenie browaru "KLUB KUNTER" ale było już zamknięte może to tam byłeś? O i jakie piwko lali?
Masz rację to było tam. Schodami do góry, jest tam duża sala (dawniej świetlica?).Podobno odbywają się tam dyskoteki.Piwo Kunter ten najzwyklejszy czyli chyba pils.Obok browaru jest sklep firmowy gdzie w lecie sprzedają piwo z nalewaka ale nie ma gdzie usiąść i jest drożej.
Comment