Zgodzę się,że jeśli jest problem z miejscami to warto zarezerwować miejsca.Jak wygląda stolik? Na około 10 osób z możlwiością dosatawki... A właśnie,czy rezerwacja łączy się z opłatami jakimiś?
Gdańsk 3.IV.04 -Spotkanko przy Amberku
Collapse
X
-
Makaron napisał(a)
Zgodzę się,że jeśli jest problem z miejscami to warto zarezerwować miejsca.Jak wygląda stolik? Na około 10 osób z możlwiością dosatawki... A właśnie,czy rezerwacja łączy się z opłatami jakimiś?
Knajpka jest otwarta do 22.00 ale przy dobrych humorach będzie możliwość przedłużenia imprezki
Comment
-
-
Alicja napisał(a)
Znamy już datę spotkania a nikt nie wspomniał o godzinie...ja proponuję godz.18.00 -jeżeli będzie wszystkim pasowało to będzie zarezerwowany stolik dla Nas-bo z miejscami krucho
Comment
-
-
Makaron napisał(a)
W moim przypadku to czysta sytuacja połączeń i ewentualnie towarzystwo z jakim mam wracać tyle kilometrówTres Piwowares
Comment
-
-
MLT napisał(a)
To ja bylem w Grudziadzu i pilem piwo z rury za 1,60.do Gdańska mam dosyć daleko więc wypiję ambera w Kwidzynie w Music pub.Full i Kźlak po 3 zł.
Comment
-
-
opis oczywiście winien być umieszczony w Piwo - Gdzie "D- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
opis oczywiście winien być umieszczony w Piwo - Gdzie "D
Comment
-
-
piotrrat napisał(a)
napisz cos więcej o tej knajpce,gdzie ona się mieści? widziałem na terenie browaru "KLUB KUNTER" ale było już zamknięte może to tam byłeś? O i jakie piwko lali?
Comment
-
-
Panie i Panowie!!! To już jutro! Już się niemogę doczekać lanego koźlaczka!
Comment
-
Comment