My też liczymy na ładą pogodę.Wówczas giełda będzie pod parasolami.
Biała Podlaska 24.04.04 r. - imprezy okołogiełdowe
Collapse
X
-
iron napisał(a)
Zwłaszcza bez autoryzacji
A na poważnie - to mam nadzieję że będzie ładna pogoda i można będzie siedziec w ogródku - bo w Arielu wewnątrz jest dość mało miejsca.
To w takim razie może tyż i ognisko?Comment
-
Małażonka napisał(a)
Jestem za! Piątkowe ognisko ze świeżą Perełką z kija, zaraz po pracowitym tygodniu i trudach podróży - to jest to, co Tygrysy lubią najbardziej!Ale przyjadę, choćbym miała ognisko spędzić jak rok temu, ze swetrem na głowie
Comment
-
may napisał(a)
My też liczymy na ładą pogodę.Wówczas giełda będzie pod parasolami.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Marusia napisał(a)
TYLKO Perełka!! Najlepiej w Areluperełką - ZDECYDOWANIE!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Ja oczywiście też za Perełką i ogniskiemchoć to może odbić się na giełdowej frekwencji.
pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Nie wiem jaka ulica - zaraz za mostem, niewielki lokal.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
Related Topics
Collapse
-
Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.
Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.
Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...-
Channel: Imprezy, promocje, wydarzenia
-
-
Miejsce z historią, więc długo czekałem, by go dodać, bo nie było tu piwa.
Przed wojną i za okupacji był tu skład i rozlewnia piwa, o której wspominałem tu https://www.browar.biz/forum/piwo/hi...29#post2318229 (zdjęcia). W bliższych nam czasach budynek popadał w ruinę i po rewitalizacji Pl....-
Channel: Lubelskie
2022-06-06, 14:02 -
-
Rejestracja na kongres kolekcjonerów w Mińsku, 12-13 kwietnia 2019 r. jest otwarta. Organizacja: volaty.by club - Pywnyja Wolaty wraz z AAT "Lidskaje piwa". Szczegóły i program na stronie klubu. https://volaty.by/minsk2019/
- Wsparcie na każdym etapie uczestnictwa (wizy, zakwaterowanie,...-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...2021-09-23, 20:47 - Loading...
- Koniec listy.
Comment