Było bardzo miło, choć zamawiacz pogody ze mnie żaden W trakcie imprezy przyszedł sms od Miłki, że pępek odpadł
Pępek nie odpadł ale obowiązke obowiązkiem 27.03.2004
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Czyli czas pępkowego został wybrany optymalniepozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Impreza, jak to zwykle w "Rybitwie" bywa, udana, mimo że znowu wypiliśmy całe piwo beczkowe i musieliśmy się raczyć dowożonym puszkowym.
Udana może bardziej niż inne - dzięki Darkowi i jego muzykalnej kompanii. Tak gwarno u Teresy o tej porze roku już dawno nie było
Dożynki w siedzibie BIGB-y a jakże też były
Tylko wczoraj dzień zaczął się nam późno - pobudka o 12-tej, która okazała się być 13-tą - ach ta zmiana czasu.
No a potem mając lekki syndrom dnia następnego robiliśmy piwo - dzięki czemu dzionek szybko minąłbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Acha - dokumentacji fotograficznej nie będzie - zniechęceni trudnościami i oporami materii w temacie zamieszczania zdjęć z imprez na forum nie zabraliśmy aparatu
Tak sobie teraz wymyśliłem, coby wydrukować kwestionarisz zgody na robienie i umieszczanie w sieci zdjęć i go podtykać delikwentom na początku (a może w trakcie) imprezbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
iron napisał(a)
Acha -bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment