Tak dzisiaj sobie rozmawiałem z pogoniarzem i doszliśmy do wniosku że przy okazji "wrocławskich warsztatów piwowarkich" można było by zorganizować mały zlocik . Co wy na to?
Mini zlot we Wrocławiu 15-16.V.04
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
a czemu tak późno?
17.V to poniedziałek!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ten ostatni bardzo mi się podobał Ja jestem jak najbardziej za!Chętnie się podszkolę tzn.nauczę od mistrzów sztuki warzenia
Ktoś mnie przygarnie ? (może małe przekupstwo... Może po drodze wysiadę po Noteckie... )
wolę w sobotę i niedzielę 15-16Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2004-04-03, 10:00.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Wyprzedziłeś mnie Oto samo chciałem się zapytać! Z mojej strony oferuję Rycerza z Gościszewa!
Comment
-
-
Termin i odległość kuszą ale jest jedno "ale" wyjazd na tydzień przed giełdą w Tychach może zaowocować napięta atmosferą w domu przy właściwym wyjeździe na giełdę"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Kolego Biermann - coś kręcicie Handel handlem - ale dla pokrzepienia ducha też warto coś zrobić raz na pół roku :-P
Warsztaty i Juvenalia to niezłe połączenie - nie zabraknie wieczornych hulanek i nocnych pogaduszek przy kuflu smacznego piwaPiwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
CarlBerg napisał(a)
Warsztaty i Juvenalia to niezłe połączenie - nie zabraknie wieczornych hulanek i nocnych pogaduszek przy kuflu smacznego piwa
Już odliczam dni.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Piecia napisał
17 V to początek sesji [..]
No , chyba że Piecia idzie indywidualnym tokiem studiów , i chce wszystko zaliczyć kilka tygodni przed terminem.
Na razie przyłączam się virtualnie , a chyba być może nawet zjawie się
osobiście w knajpie zawiadowanej przez Kudłatego.piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Niestety mnie też raczej nie będzie termin około sesyjny i na dodatek tydzień poźniej giełda w Tychach.
Tylu imprez nie wytrzyma mój napięty studencki budżetpozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
CarlBerg napisał(a)
Kolego Biermann - coś kręcicie Handel handlem - ale dla pokrzepienia ducha też warto coś zrobić raz na pół roku :-P
Warsztaty i Juvenalia to niezłe połączenie - nie zabraknie wieczornych hulanek i nocnych pogaduszek przy kuflu smacznego piwa"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
CarlBerg napisał(a)
...Warsztaty i Juvenalia to niezłe połączenie - nie zabraknie wieczornych hulanek i nocnych pogaduszek przy kuflu smacznego piwa
Comment
-
-
Wszystko wskazuje na to, że trafię do Wrocławia z kilkoma osobami z "Sekcji 3miasto". Będziemy mieć ze sobą beczułkę Koźlaczka + skrzynkę "Rycerza". Niezłe spotkanie się szykuje .
Comment
-
Comment