Podczas ostatniego spotkania nieuzgodniliśmy naszego kolejnego spotkania . Może macie jakieś propozycje co do czasu i miejsca. W końcu trzeba by było także dograć szczegóły naszego wyjazdu do wrocławia.
"3miasto" a gdzie tym razem?!
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Na 99,9% wybiorę się wraz z moją małżonką 29.V. do Lęborka na imprezkę "Specjal-Piwne Sporty..".
Comment
-
-
Bardzo chętnie! Napewno jeszcze ktoś będzie miał ochotę na (mam nadzieję) na niefiltrowanego specjala .
Comment
-
-
Ależ umawialiśmy się -
1 maja godzina 18.00 : Dni Europy Gdańsk, Targ Węglowy przy Zbrojowni.Niefiltrowane piwo będzie jedną z atrakcji. Do tego przegląd kuchni europejskich ( kucharze z Bremy, Turku, New Castle ) i koncert Zespołu Łzy.Simon
Comment
-
-
To ja bardzo przepraszam. Ale z ostatniego spotkania, wiele nie pamiętam.
Comment
-
-
Odp:
Simon napisał(a)
Ależ umawialiśmy się -
1 maja godzina 18.00
Simon napisał(a)
i koncert Zespołu Łzy.
Comment
-
-
Odp:
Simon napisał(a)
Ależ umawialiśmy się -
1 maja godzina 18.00 : Dni Europy Gdańsk, Targ Węglowy przy Zbrojowni.Niefiltrowane piwo będzie jedną z atrakcji. Do tego przegląd kuchni europejskich ( kucharze z Bremy, Turku, New Castle ) i koncert Zespołu Łzy.
Comment
-
-
Alicja napisał(a)
Jakieś propozycje co do knajpki na pierwszomajowy wieczór?
Bar mieści się na ul. Kwietnej 39 i nazywa się "Pod Pachołkiem". Pijąc piwko można dodatkowo podziwiać ładne jeziorko z kaczuszkami i łabądkami. Dla "aktywnych piwoszy" jest także bilard i lotki.
Comment
-
-
Goch w Sopocie!!
Następna propozycja.
Podczas spaceru w Sopocie odkryliśmy z żonką knajpkę "Piwnica U Claaszena", która mieści się na ul.Księcia Józefa Poniatowskiego 8. Z informacji, która była umieszczona przed drzwiami lokalu wynikało, że leją GOCH'a!!! (Knajpa była nieczynna na okres świąt ), w cenie 6zł za kufel 0,5l.
Comment
-
Comment