"3miasto" a gdzie tym razem?!
Collapse
X
-
-
Sekcja 3 miasto! Najwyższy czas ustalić fakty!
1 maja o godzinie 18.00 na Targu Węglowym, ale dokładnie w jakim miejscu? Nie szukajmy się po całym Targu W.
2 maj: Gdynia -"Wyprawa na lanego Gocha". Godzina 18.00, koło teatru muzycznego. Co wy na to?
Są chętni?? Ja z Anią napewno!
Comment
-
-
abernacka napisał(a)
Sekcja 3 miasto! Najwyższy czas ustalić fakty!
1 maja o godzinie 18.00 na Targu Węglowym, ale dokładnie w jakim miejscu? Nie szukajmy się po całym Targu W.
2 maj: Gdynia -"Wyprawa na lanego Gocha". Godzina 18.00, koło teatru muzycznego. Co wy na to?
Są chętni?? Ja z Anią napewno!
Nie należymy oczywiście do grupy 3miejskiej(paprykarz ze śledzia- raczej nie ...),ale będąc tam całkiem przypadkowo piszemy się na wszystkie w/w imprezy plus wyraźnie zapomnianego przez kolegę abernacki Rycerza(jest w dybach? )Przybywajcie
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
.. piszemy się na wszystkie w/w imprezy plus wyraźnie zapomnianego przez kolegę abernacki Rycerza(jest w dybach?...
Comment
-
-
Ja właśnie... będę jednak organizował pokaz warzenia piwka dla kilku osób dnia 1 maja czyli Sobota... więc pojawie się w niedziele... na wesołym trio Rycerz,Goch,Amber Red nieklarowany"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Proponuję 1 maja spotkać się przed budynkiem LOT'u o godz 17,50. Co wy na to?
Comment
-
-
No, to widzę, że przyjedziecie na Warsztaty już podszkoleni
Comment
-
Comment