"3miasto" a gdzie tym razem?!
Collapse
X
-
-
Sekcja 3 miasto! Najwyższy czas ustalić fakty!
1 maja o godzinie 18.00 na Targu Węglowym, ale dokładnie w jakim miejscu? Nie szukajmy się po całym Targu W.
2 maj: Gdynia -"Wyprawa na lanego Gocha". Godzina 18.00, koło teatru muzycznego. Co wy na to?
Są chętni?? Ja z Anią napewno!Comment
-
abernacka napisał(a)
Sekcja 3 miasto! Najwyższy czas ustalić fakty!
1 maja o godzinie 18.00 na Targu Węglowym, ale dokładnie w jakim miejscu? Nie szukajmy się po całym Targu W.
2 maj: Gdynia -"Wyprawa na lanego Gocha". Godzina 18.00, koło teatru muzycznego. Co wy na to?
Są chętni?? Ja z Anią napewno!
Nie należymy oczywiście do grupy 3miejskiej(paprykarz ze śledzia- raczej nie ...),ale będąc tam całkiem przypadkowopiszemy się na wszystkie w/w imprezy plus wyraźnie zapomnianego przez kolegę abernacki Rycerza(jest w dybach?
)Przybywajcie
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pogoniarz napisał(a)
.. piszemy się na wszystkie w/w imprezy plus wyraźnie zapomnianego przez kolegę abernacki Rycerza(jest w dybach?...Comment
-
Ja właśnie... będę jednak organizował pokaz warzenia piwka dla kilku osób dnia 1 maja czyli Sobota... więc pojawie się w niedziele... na wesołym trioRycerz,Goch,Amber Red nieklarowany
"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael JacksonComment
-
Proponuję 1 maja spotkać się przed budynkiem LOT'u o godz 17,50. Co wy na to?Comment
-
No, to widzę, że przyjedziecie na Warsztaty już podszkoleniComment
Related Topics
Collapse
-
5 października zapraszamy Was na wyjątkowe świętowanie jesieni z naszym piwnym festiwalem. Startujemy o 16:00 przy ulicy Pionierów 13!
Cieszcie się muzyką na żywo w wykonaniu niezawodnego "Duetu od A do Z" oraz pysznymi daniami z grilla, które doskonale komponują się z naszymi...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-09-27, 15:39 -
-
Już niedługo będzie rok jak chłopaki z AleBrowaru wypuścili swoje piwa z własnych garów we własnym browarze. Ja odwiedziłem Lębork Nowy Świat (bo w tej dzielnicy mają swoją siedzibę) 20.02.2018. Byłem umówiony z Arkiem Wentą, który pomimo kupy roboty oprowadził mnie po swoim gospodarstwie...
-
Channel: Browary polskie
2018-02-24, 20:26 -
-
Jak ja lubię polską prowincję...
Niedawno założony lokal w małej miejscowości pozbawionej niegdyś praw miejskich.
W menu charakterystyczne dania polskiej kuchni regionalnej czyli pizza i kebab.
Za to niepodzianka, za barem widzę chyba sześć różnych butelek z piwami...-
Channel: Lubelskie
-
-
Siema, Elo, Cześć czy jak tam wolicie
Nazywam się Tomek i jestem z Lęborka (pomorze). Mam 19 lat, na chwile obecną jestem szczęśliwy bo wczoraj wypilem pare piwek
6 czy 7 specjali i 1 Vipa
Mój rekord to ponad 30 piw w 3 dni.
Dlaczego...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...-
Channel: Historia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment