Spotkanie w 4-osobowym gronie zaowocowało burzą mózgów ... szczegóły - 15 maja.
Po Bartku skoczyliśmy na szybką inspekcję do Remizy w celu skontrolowania jakość Szwejka - jest lepiej, ale to chwilowo (miejmy nadzieję, że chwilowo) nie to ...
Ostatnia zmiana dokonana przez breslauer; 2004-05-02, 09:29.
Dziś idziemy z Valis13 i parą znajomych próbować Bartka, czy aby się nie popsuł od wczoraj...Morbital wspominał, że Bartuś wczoraj zdał egzamin ...dziś ja przetestuje i ocenie ,abym lepiej sam w poniedziałek zdał egzamin w Instytucie.. Prawa Europejskiego ,,,, bedziemy od 19, czekając na resztę forumowiczów
CZY ZDAŁ? widać to po Twych podwójnych postach a na poważnie to zdał na 4.5 (oby i mi tak poszło), dla mnie jeszcze beczki starczyło, ale forumowicze z pomorza (troszkę spóżnieni) załapali się chyba tylko na 2 szklaneczki i zostali zmuszeni do konsumpcji Namysłowa...też dobrze
"powtarzam tak powiedział"!!! ale chyba nici z kontroli, nic z tego nie bedzie, idę spać!!! podziękowania za rycerza... a za organizację warsztatów..pewnie póżniej będą składane..masowo...pozdrowionka
Andrewbrw napisał(a) ... na co Abernacka odgrażał się ,że przyjdzie skontrolować
Niestety z odgrażania nic nie wyszło, z przyczyn zdrowotnych nie mogłem dokładniej przestudiować w sobotę Bartka i Szwejka. Za co najmocniej przepraszam!
abernacka napisał(a) Niestety z odgrażania nic nie wyszło, z przyczyn zdrowotnych nie mogłem dokładniej przestudiować w sobotę Bartka i Szwejka. Za co najmocniej przepraszam!
Za to Wiktoria,Pepek , Robox i ja zaliczyliśmy Bartka
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
Pisałem już kiedyś o "Czarnej wronie" we Wrocławiu, dzisiaj trochę na temat historii karczmy pod Czarnym orłem.
Karczma z browarem przy ulicy Oławskiej 70, róg Biskupiej, powstała podobno już w 1710 roku, niektóre źródła podają nawet rok 1600. Piwowar Julius Hahn...
Comment