nie wiem doprawdy jak mogliście tam nie trafić, staliście po drugiej stronie ulicy , ja już byłem za daleko (ZREMB, koło Galerii Dominikanskiej) coby was za rączkę doprowadzić
Jolka, Jolka pamiętasz ...
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Kudłaty napisal/a
Szkoda, że nie dotarliście bo było bardzo przyjemnie
A chłopaki nie trafiły do Jaszczura, tylko Chudej Jaszczurki. Tak to jest, wysadziłam chłopaków pod Jolą, a i tak zabłądzili, eh, dzisiejszej młodzieży nie można na chwilę z oka spuścićComment
-
maryhh napisal/a
to jak to jest? część dotarła, a częśc nie???
rozłam jakiś czy cóś?Comment
-
Ja myślę, że to jak to w Polsce, gdzie dwóch tam trzy zdaniaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Originally posted by Marusia
Jak wyszliśmy z **** to Wy i tak już kończyliście imprezę.
A chłopaki nie trafiły do Jaszczura, tylko Chudej Jaszczurki. Tak to jest, wysadziłam chłopaków pod Jolą, a i tak zabłądzili, eh, dzisiejszej młodzieży nie można na chwilę z oka spuścićTo inaczej miało być, przyjaciele,
-
maryhh napisal/a
to jak to jest? część dotarła, a częśc nie???
rozłam jakiś czy cóś?
Podczas mojej nieobecności głos decydujący ma Marusia jako wiceprezes Klubu Seniora, i wszyscy powinni jej słuchać. Jak Marusia mówi, że wszyscy mają siedzieć w ******, to mają tam siedzieć, choćby im się nie chciało.Comment
-
Krzysiu napisal/a
Podczas mojej nieobecności głos decydujący ma Marusia jako wiceprezes Klubu Seniora, i wszyscy powinni jej słuchać. Jak Marusia mówi, że wszyscy mają siedzieć w ******, to mają tam siedzieć, choćby im się nie chciało.
Po za tym, nikomu nie kazałam siedzieć, ostatecznie nie jesteśmy w przedszkolu. A że niektórzy się uparli, że idą i ciągnęli resztę na siłę, to orzekłam, że zostaję (zresztą nie tylko ja) i dojdę, jak już mi się w **** znudzi. Ale się nie znudziło. I to tyle na ten temat.
Każdy ma prawo mieć inny gust i mi się podoba, jak Drzewiecki drze się do mikrofonu a innym nie i to ich sprawa.Comment
-
Czytając posty balowiczów z 16 marca coraz bardziej żałuję,
że mnie tam nie było.
Ale mam pomysł, żeby następne spotkanie zorganizować
na jakiejś wsi ( najlepiej na wyspie ) gdzie jest tylko jedna knajpa, a do najbliższego piwopoju jest ze 20 km.
Wtedu wszyscy by siedzieli w kupie i nie pogubili się,
jak dzidziusie we mgle, robaczki wy moje świętojańskie.
Może ktoś zna takowe miejsce?
StaryKocurPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
-
Byłem wczoraj u "Joli" z koleżanką wiceprezes sprawdzić, co tam jest grane. Z przykrością muszę stwierdzić, że dla mnie to jest duża porażka. Recenzję możecie poczytac pod adresem http://www.browar.biz/forum/showthre...9455#post49455Comment
-
Ja osobiście nie przepadam za gównarzerią w najpach, nie znoszę ich języka (same przekleństwa), chamstwa i pseudoluzu.To inaczej miało być, przyjaciele,
-
GÓWNIARZERIĘ - jeśli chodzi o FCJP.
Nie no, ogólnie Jola jest ok, chociaż te sofki mnie luzują. Ale niestety z kibla nie skorzystałam, nie będę się wdawać w szczegóły, dlaczegoComment
Comment