W takim razie zapraszam do Trójmiasta na amber'ka niepasteryzowanego oraz niefiltrowanego (najbliższa okazja już 1 maja w Gdańsku).
Spotkanie przy Classicu [było: Amber, Pils/Classic]
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Abernacka - Ty nie kuśBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
A czemu mam nie kusić Wszystkich spragnionych dobrego piwka zapraszam nad zatoke!
Comment
-
-
abernacka napisał(a)
A czemu mam nie kusić Wszystkich spragnionych dobrego piwka zapraszam nad zatoke!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
W takim razie mam nadzieję że pojawisz się we wrocku 14-16.V na warsztatach. Będziemy mieli ze soba beczułkę amberkowego koźlaczka oczywiście niepasteryzowanego!!
Comment
-
-
Tak. Pierwszego to ja będę tkwił w robocie. Ale wychylcie za moje zdrowie po kufelku.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
abernacka napisał(a)
W takim razie mam nadzieję że pojawisz się we wrocku 14-16.V na warsztatach. Będziemy mieli ze soba beczułkę amberkowego koźlaczka oczywiście niepasteryzowanego!!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
abernacka napisał(a)
W takim razie zapraszam do Trójmiasta na amber'ka niepasteryzowanego oraz niefiltrowanego (najbliższa okazja już 1 maja w Gdańsku).Mniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment