Zastanawiać się nad tym czy "go puszczę, czy nie puszczę" mogłabym tylko wtedy gdyby Mój Mąż spytał mnie o zdanie na ten temat. W takiej sytuacji pozostaje mi nic innego, jak tylko uczyć się i rewelacyjnie zdawać egzaminy, no i rozpocząć wakacje od szkoły!!
Żywieckie giełdowanie - 06.2004
Collapse
X
-
Magdusia napisał(a)
Z przykrością i ubolewaniem zawiadamiam, że w roku 2004 żywieckiego giełdowania nie uraczę swoją obecnością Mam nadzieję jednak, że za rok priorytety, które mnie tym razem zatrzymują w Bojanowie odbędą się w innym termnie, choć przez następne cztery lata będzie z tym problem!!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
W związku z niepewną pogodą prognozowaną na czerwiec
usilnie staram się wymysleć jakieś alternatywne miejsce do wspólnego biesiadowania ale ni cholera - nie idzie mi
Może ktoś ma jakiś pomysł???
Druga sprawa:
Według informacji kolegi Arzy wszystkie miejsca noclegowe w Żywcu na okres giełdy są zarezerwowane
Podaję zatem namiary na niedrogi Pensjonat
Pensjonat "Pod Grapą"
Rezerwacje miejsc pod mumerami telefonów
(033) 861-05-15
(033) 861-02-79 (tel/fax)
mobil 888-517-733
Pensjontat jest na ulicy Matejki (Żywiec - Sporysz)
całkiem blisko od Hacjendy ( wystarczy od głównej drogi wyjść na górębez brody...
Comment
-
-
Nikita, żeby rozwiać Twoje wątpliwości: hacjenda to jest noramlny dom, w którym można spać, tylko Marco zaapelował o namiociki, żeby było luźniej na podłogach
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
tylko Marco zaapelował o namiociki, żeby było luźniej na podłogach
Comment
-
-
A przywieziesz taki z domu ?
Jak tak to chętnie moge w nim przenocować , a i sobotnia impreza mogłaby się w nim odbyćpozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
marcopolok napisał(a)
Po pierwsze primo - Kto by je tam wniósł skoro z wnoszeniem kega był problem
pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
Comment