Ja przyjeżdżam jutro o 14.30
Czy w poblize Hacjendy mozna dojechać autobusem, czy pozostaje taryfa?
A może ktoś z forumowiczów będzie o tej porze w okolicach dworca i mógłby zabrać mnie z synem?
U mnie szanse zmalały do 0,5 procenta. Urlopu na piątek nie dostałem, a komunikacja jest taka, że przyjechałbym o 01:21 w piątek. Zanim dotrę na hacjendę to w zasadzie już trzeba wstawać na Giełdę, a u mnie ostatnio występują braki kondycyjne i mogłoby się to skończyć przespaniem Giełdy
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Ech, chyba trzeba będzie zebrać wszystkie siły, no zobaczymy
Cóż... nieprzewidywalne okoliczności sprawiły, że nie miałem możliwości wyruszyć dziś Zwiedzanie browaru w Cieszynie przepadło. Ruszam jutro około 13.00 czyli do Hacjendy powinienem dotrzeć we w miarę rozsądnym terminie.
A ja jednak pękłem. Zbyt ciężko było dzisiaj w pracy - po prostu psychicznie nie dam rady. Muszę się wyłączyć przed telewizorem bo inaczej zwariuje po prostu.
Kiedy reszta się w najlepsze zaczynała bawić, ja musiałem wracać!
Ale jeszcze nastąpi taki dzień, giełdowy dzień, że żaden termin ważny nie będzie!
Czego wszystkim życzę!
Ja także życzę wszystkim zajeb..tej zabawy!!! Ja niestety musiałem wcześniej opuścić Wasze szacowne grono, ze względu na jutrzejsze(sobotnie) zajęcia. Może uda mi się jutro do Was dołączyć a jeśli nie, to bawcie się dobrze
Ja też już wróciłem.
I choć po dotarciu wczoraj do Żywca "pogiełdowałem" tylko jeden wieczór to mogę powiedzieć tylko jedno - było super
Bawcie się dobrze i dziś
Pozdrowienia ze Wschodniego w drodze z giełdy do domu... Trzeba wykręcić wątrobę i wracać do normalności dnia powszedniego .
Imprezowanie w Hacjendzie wielce udane - mega podziękowania tym, którzy byli i mogli, tym co nie mogli i oczywiście: Marko jesteś wielki!!! Wena mnie opuściła - więcej napiszę jak już dojdę do siebie .
Comment