Ostatnio coś ucichły nasze spotkania. Proponuje wspólny wyjazd do Lęborka 29 maja (sobota), na finał piwnych zawodów sponsorowanych przez elbląski Specjal. Czy są chętni? Mam nadzieję że tak!
Wyjazdowe spotkanie sekcji 3miasto
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Ja zacząłem mieć wątpliwości. Czy aby opłaca się na specjala jechać taki kawał? Specjala w okolicach lata to często pijam w barze "U Ani".
Z innej beczki to wstępnie umawiałem z piotrrat na piwko w sobotę, gdzieś na morzem np. na gocha. Mam nadzieję, że się tym razem uda. No i pogoda dopisze. -
piokl13 napisał(a)
Ja zacząłem mieć wątpliwości. Czy aby opłaca się na specjala jechać taki kawał?(..)
Z innej beczki to wstępnie umawiałem z piotrrat na piwko w sobotę, gdzieś na morzem np. na gocha.(...)
A po drugie bardzo chętnie wyskoczyłbym na gocha. Dla spragnionych będę miał coś ze SzewcjiComment
-
abernacka napisał(a)
Po pierwsze często na takich imprezach jest niefiltrowany specjal.
A po drugie bardzo chętnie wyskoczyłbym na gocha. Dla spragnionych będę miał coś ze SzewcjiLast edited by Pogoniarz; 2004-05-18, 12:54.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
No dobrze! Jeśli będzie zakupię tobie Noteckie i Czarnego Bossa zamiast Pripps'a lub Spendrup'a.Comment
-
Nie wiem czy mogę zaliczyć się do sekcji trójmiasto ale do trójmiasta mam najbliżej. Pozwolę więc sobie coś napisać na temat ewentualnego wyjazdu do Lęborka. Na imprezach tego typu zazwyczaj jest tłum ludzi, nie ma gdzie usiąść no i brak atmosfery do delektowania się piwem, a co najgorsze piwo nalewane jest w plastikowe kubki. Przy opkazji, może ktoś wie czy w Bytowie można kupić gocha?Comment
-
MLT napisał(a)
Nie wiem czy mogę zaliczyć się do sekcji trójmiasto ale do trójmiasta mam najbliżej. Pozwolę więc sobie coś napisać na temat ewentualnego wyjazdu do Lęborka. Na imprezach tego typu zazwyczaj jest tłum ludzi, nie ma gdzie usiąść no i brak atmosfery do delektowania się piwem, a co najgorsze piwo nalewane jest w plastikowe kubki. Przy opkazji, może ktoś wie czy w Bytowie można kupić gocha?
Nie zgodzę się z tobą, że na takich imprezach "brakuje atmosfery do delektowania się piwem". Nie muszę daleko sięgać w przeszłość. 1 majowa 'majówka' w Gdańsku. Było bardzo dużo ludzi, a jakoś bardzo dobrze bawiliśmy się z Pogoniarzem, Alicją i Piotrrat'em.Comment
-
piotrrat napisał(a)
Proponuje kasztelana na Kwietnej w oliwie.Comment
-
piotrrat napisał(a)
(..)!Ale mowa jest o tej sobocie (22.05) bo gdzieś słyszałem że płyniesz do Szwecji.Po noteckieComment
Comment