Ps. Piotrrat!!! O której w takim razie jedziemy? O 15,05 z Gdyni??? [/B][/QUOTE]
Tak 15.05 z Gdyni ,my przyjedziemy na dworzec trochę szybciej i już razem pojedziemy do Lęborka.
czujnik napisał(a) a tego Edi'ego starczy dla mnie ??
Co prawda mam tylko 1,5l Edi'ego, ale na pewno z tobą także się podzielimy. Ostrzegam zrobił się już niestety pszeniczny .
Ps. Mam jedno pytanko. Czy będzie można w Lęborku odwiedzić stary browar?
Wycieczkę można zaliczyć do bardzo udanych!! Ale po kolei. Tradycyjnie nasz pociąg musiał się spóźnić o ok. 20 min. Zwiedzanie miasta zaczęliśmy od zobaczenia starego browaru (alicja proszę dodaj w galerii zdjęcie), następnie udaliśmy się na momencik na starówkę, a tam "w tak przepięknych okolicznościach przyrody" wypiliśmy przepysznego Edi'ego (stokrotne dzięki Robox). Po konsumpcji tak zacnego piwka czekała nas dłłłuuugga wędrówka na miejsce imprezy pt."Olimpiada Sportów Piwnych". Sama imprezka była z lekka żenująca . Piwko lali do plastików 0,4l. Całą imprezę komentował pan Szpakowski. Pobyt tam umilaliśmy sobie piwkiem robionym przez Czujnika (Jasne, Koźlak, Pszeniczne). W związku z tym po dwóch godzinkach udaliśmy się do domku Czujnika i jego żonki. A tam już w spokoju mogliśmy się delektować pysznym Ciemniaczkiem. W drodze powrotnej do domu jeszcze wypiliśmy jedną butelczynę Gambrynusa ( flaszka miała być dla e-prezesa ).
Ps. Bardzo dziękujemy Czujnikowi i jego drugiej połowie za tak serdeczną gościnę.
Comment