Z mojej strony podziękowania dla wszystkich, którzy mnie odwiedzili oraz szczególne podziękowania za piwka z Litwy i Wrocławia - oba były pyszne
Wyjazdowe spotkanie sekcji 3miasto
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Cześć! Co powiecie na spotkanie po latach przy dobrym piwie. Z kilkoma osobami jestem już po słowie a z kilkoma jeszcze nie. Panowie Rolek, Makaron, PTC. Mielibyście ochotę na mini zjazd dawnej sekcji trójmiejskiej w najbliższą sobotę, w dawnym browarze gdańskim ok godzinie 14.
-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Smutne, a jednak:
"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)
Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Alk. 5,6. Rozlane 01.12, przydatność 3 dni. Pozyskane przez sklep Maxurskiej Manufaktury, przyjechało kurierem.
piwo Jurand przez lata było symbolem wakacyjnych wypraw, pite z beczki w warszawskim Hubertusie umilało spotkania sekcji warszawskiej. Tak kiedys istniała sekcja i spotkania, ciekawe...-
Channel: Piwo - konkretnie
2021-12-02, 19:02 -
-
Sierpniową eksplorację nowych browarów Pomorza Zachodniego wypadło mi zakończyć 30.07.2019 w Gryficach. Browar Folga jest częścią dość sporego kompleksu hotelowo-restauracyjnego, powstałego na bazie dawnych magazynów, a oddalonego około 600 m od dworca kolejowego. Piętrowe budynki z czerwonej...
-
Channel: Zachodniopomorskie
-
-
Gdańska Biesiada Specjala - Gdańsk, Targ Węglowy
3 Października 2001 - 7 Października 2001
Godzina: 12:00-23:00 - Wstęp wolny
Biesiada Specjala - rozpoczęcie 3 pazdziernika o godz. 17:00.
W programie : konkursy, turnieje i koncerty.
Jacek ZIOBRO, DŻEM,...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment