Trójmiasto w Brovarii
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud. -
Dla mnie to moze być trudne do wykonania bo wiadomo - praca. Ale postaram się. To może i ja zawitam na parę godzin, jak się nie da na więcej.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Piotrrat! Proponuję zahaczyć przed Poznaniem o Browar Krajan. Co ty na to? Browar jest zlokalizowany na trasie Bydgoszcz-Piła, więc jak by nie było jest on po drodze.Last edited by abernacka; 2004-06-06, 19:39.Comment
-
Co prawda został jeszcze prawie miesiąc do spotkania w Poznaniu, ale muszę zadać te pytanko teraz. Czy ktoś z szanownych forumowiczów z Pyrlandi i nie tylko, reflektuje na piwko z Gościszewa?Comment
-
Oj w lipcu to niestety będziemy bardzo grzeczni z przyczyn finansowych, a szkoda, bo chętnie by się wróciło do Brovariibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Niewykluczone, że pod koniec lipca udamy się do Warszawy na jednego małego Belfasta!Comment
-
Albo i na dwa Zapraszamy.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
-
Może troszkę namiarów na noclegi. Nie znam cen, mogę jedynie zasugerować czy są dobrze położone i jaki jest dojazd do centrum:
- Hanka. Szkolne schronisko młodzieżowe, Biskupińska 27, 061 822 10 63, 061 840 75 77 - ładna okolica, ale daleko od centrum, kiepski dojazd
- PTSM, Berwińskiego 2/4, 061 866 36 80 - praktycznie w centrum, 10 minut pieszo od dworca, doskonały dojazd do centrum (w dzień i w nocy)
- Szkolne Schronisko Młodzieżowe, Berwińskiego 2, 061 866 40 40 - dojazd jw.
- Wim, pensjonat, Tymienieckiego 34b, 061 825 63 60, położony w okolicach blokowisk, ale dobry dojazd do centrum PST
- Arcus, Biuro zakwaterowań targowych, Makowej Panienki 12, tel. 061 868 40 57 - może oni znajdą coś atrakcyjnego
- Hotel Asystenta Politechniki Poznańskiej, Palacza 18, tel. 061 866 20 21 - położenie średnio daleko od centrum, ale dobry dojazd
- Kolejarz - Dom Gościnny, Kolejow 29, 061 863 54 42, niedaleko centrum, dojazd średni
- Krimar, noclegi, kwatery - Ściegiennego 15, 061 866 81 88 - też średnio daleko od centrum, dojazd nawet dobry, jakieś 20-25 minut od centrum
Poza tym warto poszukać i sprawdzić:
(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
abernacka napisał(a)
Piotrrat! Proponuję zahaczyć przed Poznaniem o Browar Krajan. Co ty na to? Browar jest zlokalizowany na trasie Bydgoszcz-Piła, więc jak by nie było jest on po drodze.Comment
-
Niema problemu! Mam nadzieję, że udźwigne kratę Rycerzyka
Ps. Może przy okazji w drodze powrotnej zobaczymy także browar Bydgoski.Comment
-
abernacka napisał(a)
Niema problemu! Mam nadzieję, że udźwigne kratę Rycerzyka
Ps. Może przy okazji w drodze powrotnej zobaczymy także browar Bydgoski.Comment
Comment