W związku z tym, że jest coraz ładniejsza pogoda za naszymi oknami, może tak na małe piwko byśmy poszli. Proponuję Kasztelana na ul.Kwietnej w Oliwie, w sobotę 5.VI. Chyba że macie inne propozycje?
3miasto na Kasztelena -5.VI
Collapse
X
-
Abernacka pozwolisz ,że dorzucę swoje dwa grosze... Wy spotykacie się w Oliwie, a ja będąc w Waszych pięknych rejonach, piłem Kasztelana za 3,50, nabyłem go podzczas spaceru plażą, idąc z Gdańska do Sopotu, tam też czasem zaglądacie?
"TWOJE ZDROWIE!!!" -
Dzisiaj z szanownym kolegą Makaronem przeprowadziliśmy kontrole jakości piwa Rycerz z Gościszewa w Atucie oraz Gocha z Bytowa na gdyńskiej plaży. Zapytacie jak wypadła ta kontrola. Rycerz okazał się MNIAM MNIAM . Jedyny minus daję za szybko znikającą piankę. Kolorek, nasycenie CO2, smak na 5+. Jeśli chodzi o Gocha, nareszcie nie był zmrożony jak to już się wcześniej zdarzało. Dzięki temu można było delektować się pełnią smaku. Same okoliczności przyrody zachęcały do wypicia Gosi (plaża, +25C, ładne dziewczęta ).Comment
-
Nieźle sobie pozwalacie.
Co do soboty, to my planujemy gdzieś wyskoczyć na piwko. Ale to na razie niepewne.
Co do kasztelana, to wolałbym śladem Andrewbrw gdzieś na morzem - okolice Jelitkowa zapewne. Pewno i inne lane piwka też tam występują.Comment
-
piokl13 napisał(a)
(...)
Co do kasztelana, to wolałbym śladem Andrewbrw gdzieś na morzem - okolice Jelitkowa zapewne. Pewno i inne lane piwka też tam występują.
Ps. Po Jelitkowie można udać się do Sopotu na laną Gosie.Comment
-
Alicja napisał(a)
(...)ale w piątek 4 czerwca to moglibyśmy wpaść na kontrolne piwkoComment
-
abernacka napisał(a)
Nie ma problemu! Można pójść do Jelitkowa. W takim razie jedno pytanko. Gdzie się spotkamy i o której??
Ps. Po Jelitkowie można udać się do Sopotu na laną Gosie.
P.Comment
Comment