Będę przez tydzień w Gdańsku a konkretnie na wyspie sobieszewskiej i tak nieśmiało zapytuję czy szanowni trójmiejscy forumowicze mieli by ochotę na wspólne wychylenie paru szklanek.
Trójmiasto może piwko? 2-10 lipca
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Jak najbardziej będziemy mieli ochotę na wychylenie kilku kufelków w twoim towarzystwie, ale po 4 lipca. -
Proponuję spotkać się w Gdyni np. w środę (7.VII.). Masz tu dostęp do lanego Gocha, Bossa i niefiltrowanego Amberka + z butli Rycerzyka z Gościszewa.Comment
-
-
Cieszy mnie to ogromnie! Przy okazji w Gdyni można raczyć się także lanym Jurandem (Dublin i Premium).Comment
-
W zeszłym roku w Sobieszewie można było wypić Irish beer z Kormorana.
Jeżeli w tym będzie tak samo to może i Wy zawitacie do mnie.Comment
-
dkrasnodebski napisał(a)
W zeszłym roku w Sobieszewie można było wypić Irish beer z Kormorana.
Jeżeli w tym będzie tak samo to może i Wy zawitacie do mnie.Comment
-
piokl13 napisał(a)
Mi
A gdzie dokładniej na wyspie lali piwko z BK?Comment
-
Prawdopodobnie przez najbliższe dwa tygodnie nie będę miał dostępu do forum, więc mam prośbę. Ustalcie proszę termin i miejsce naszego spotkania i dajcie mi znać. Mój numer 501534588.
Pozdrawiam i do zobaczeniaComment
-
Wydawało mi się, że termin jest ustalony. ŚRODA ( 7.VII.), miejsce: Gdynia np. pod Teatrem Muzycznym, o godz. np. 16-17. Co ty na to?Comment
-
Dobrze, to mi bardzo pasuje.
Czyli środa 7 VII, godzina 16.30 Teatr Muzyczny.
A teraz głupie pytanie.
Czy trudno tam trafić z dworca PKP?Comment
-
Co prawda od dworca PKP jest kawałek (ok. 2km), ale Teatr Muzyczny zna każdy tubylec. Na pewno dobrze cię pokierują. W skrócie powiem tyle, że musisz cały czas iść wzdłuż ulicy 10 Lutego.Comment
-
Czyli koniec języka za przewodnika.
Na pewno trafię.Comment
Comment