Małżeństwo to zapewnia także gratisową rozrywkę na wielu spotkaniach więc warto na nich bywać No, cóż umnie raczej spożywane browary ochłodziły zapał jechania po nocy pośpiechem z przesiadkami.
Warszawiacy - zwiedźmy Rybitwę 25. 06
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud. -
Jako debiutant na forumowych spotkaniach muszę wyrazić swój żal, iż inkryminowany debiut nastąpił tak późno. Jednak "Lepiej późno niż wcale", albowiem zabawa była przednia (jako dowód posłuży fakt, że w domowe pielesze dotarłem świtem, już niezbyt bladym) i wiele się działo (aczkolwiek nie wszystko pamiętam, np. tego, czy Zythum uiścił rachunek i o której dostaliśmy plastiki ). Obudziłem się o 10:00, ledwo wstałem pół godziny później (obowiązki rodzinne) w stanie skrajnie dalekim od świeżości . Do tego jeszcze "Wojna domowa", bynajmniej nie w TV .
Pożegnałem się też z warszawskim "Królewskim" (być może jeszcze nie ostatecznie ) - muszę przyznać, że smakowało mi jak nigdy dotąd.
Dołączam podziękowania dla Małejżonki za poświęcenie swego cennego czasu na sprawną obsługę źródełka.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Myślałem o tym, ale nie wiem, czy to jest tak "po prostu"...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Ja dopiero teraz wszedłem na forum, ale i tak nie mógłbym dotrzeć, bo byłem parę dni na działce. Mam nadzieję, że następne spotkanie mnie nie ominie. Jednak odczuwa się brak Internetu w domu"All the good things for those who wait"Comment
-
Wujcio_Shaggy napisał(a)
Myślałem o tym, ale nie wiem, czy to jest tak "po prostu"...
Żona-Taxi jeszcze rok temu piwa nie piła a teraz....Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Comment