Aj, bo nie wiem czemu pomyślałam, że to link do ich strony czy cóś Ale to wina tego, że 1. nie jestem wyspana 2.jestem na przerwie, która właśnie mi się kończy i muszę uciekać z internetu Wybacz więc tę gafę
Ostatnia zmiana dokonana przez Basik; 2011-10-14, 12:50.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile
Zgłaszam się na chętnego
PS. lokal ma klimat na spotkania przy piwku, bo muzyki nie trzeba przekrzykiwać, co czasami w Czeskim się zdarzało.
Z drugiej jednak strony Zilvara w ZUPie nie mają
No i przede wszystkim nie ma tej speluniastej atmosfery,którą lubimy Ale trzeba od czasu do czasu się kulturalnie upić w przyzwoitej piwnicy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik
Aj, bo nie wiem czemu pomyślałam, że to link do ich strony czy cóś Ale to wina tego, że 1. nie jestem wyspana 2.jestem na przerwie, która właśnie mi się kończy i muszę uciekać z internetu Wybacz więc tę gafę
Za karę musicie przyjść w przyszły piątek
Edit: coś mam dziś przerost mordek nad treścią, to chyba ten Atak Chmielu wczoraj...
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2011-10-14, 13:05.
Podbijam temat. Czy nadal macie chęć pojawić się jutro w ZUPie? My będziemy pewnie ok. 19, choć jak znam życie, to nawet wcześniej, bo 19 to już za późno na pierwsze piwo
Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich. Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
A my potwierdzamy, że nas nie będzie. Dziś pakowanie i przeprowadzka na noc do rodziców, a jutro wcześnie rano śmigamy na Śnieżnik. A tam, to się pewnie będzie działo
No to się ugryźcie - ja się z Chemmolady i Chemmotetrykiem Ataku Chmielu napiję Jagoda pewnie też z Qbkiem przyjdą, bo faktycznie rzut beretem mają, a sklep zamykają chyba o 18.00. Bomba wpadnie i już ława szósteczka zajęta. Zatem reszta niech się nie fatyguje
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2011-10-21, 09:25.
No to się ugryźcie - ja się z Chemmolady i Chemmotetrykiem Ataku Chmielu napiję Jagoda pewnie też z Qbkiem przyjdą, bo faktycznie rzut beretem mają, a sklep zamykają chyba o 18.00. Bomba wpadnie i już ława szósteczka zajęta. Zatem reszta niech się nie fatyguje
Bomba nie wpadnie , stare durne bombisko poprostu przyjdzie.
Qbolandy po zamknieciu , maja jeszcze troche roboty do odwalenia.
Ja pewnie okolo 19 przydreptam i para Q, pewnie tez.
Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...
Mają kilka nieobrandowanych kranów z piwami o nazwach IPA, Lager, itp.
Bierzesz taką IPKę i pytasz się z jakiego to browaru. Dowiadujesz się że z Profesji Mówisz że browaru już trochę nie ma... No i otrzymujesz w rewanżu głęboki wzdech zdziwienia przy gorączkowym sprawdzaniu...
Urocze miasteczko Zwettl miałem okazję zwiedzić w sobotę 7 grudnia.
Tą okazją był przejazd specjalnym pociągiem adwentowym, zestawionym z dwuosiowych wagonów i parowozu.
Rozkładowe pociągi pasażerskie nie dojeżdżają do Zwettl już od kilkunastu lat.
Godzinną przerwę...
Śląski Klub Birofilów zaprasza na 61 Międzynarodową Giełdę Birofiliów odbędzie się w Tychach 18 -19 .10 .2024 r na terenie Browaru Książęcego w Pub pod Browarem ulica Katowicka 9 .Piątek w godzinach 16,00-22,00, Sobota od 8,00 do 14 ,00.Sponsorami imprezy są Tyskie Browary Książęce,...
Comment