Latarnik - jeżeli będziesz jechał samochodem do Instytutu (a tak przypuszczam, bo piwo będziesz wiózł ) to po 18.00 można za darmo parkować pod samym Instytutem (o ile będzie miejsce) lub w jego okolicach.
Na piątek się nie zapisuje, piątek jest obowiązkowy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Latarnik - jeżeli będziesz jechał samochodem do Instytutu (a tak przypuszczam, bo piwo będziesz wiózł ) to po 18.00 można za darmo parkować pod samym Instytutem (o ile będzie miejsce) lub w jego okolicach.
No, ładnie życzysz koledze - stawiam, że Latarnik wybierze opcję odbioru piwa od niego z hotelu
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2005-02-23, 11:37.
No, ładnie życzysz koledze - stawiam, że Latarnik wybierze opcję odbioru piwa od niego z hotelu
I takie rozwiązanie bym Latarnikowi polecał - przybądź bez samochodu na Bartka. Co z odbiorem piwem to nie wiem, ale pewnie coś tam się ustali lub już zostało ustalone (o czym nie wiem)
Przyjazd samochodem jest równoznaczny z torturami "suchego pyska".
A piw zebrało się ponad 40 (właśnie wróciłem ze Żnina) więc lepiej będzie gdy Ci, którzy mogą odebrali je koło 18 przed hotelem.
Szczegóły podam na PW Tym, którzy mogą
Wstępnie rzucam temat o poprawinach w sobotę, bo przyjeżdża Cyborg i chciałby naoliwić korpus
zgadza się, więc jakiś mały Bartek dla orzeźwienia w sobotę = byłoby mi miło, bo inaczej do niespodziewanej comiesięcznej inspekcji nie dojdzie (nie zdążę się teleportować)
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Z postow powyzej wnosze ze spotykamy sie w piatek w Instytucie, przy ulicy Wieziennej. Powinnismy tam dotrzec z Czech okolo 20-stej. Moj nr. komorki (heyah) 889 523 955
Wstępnie rzucam temat o poprawinach w sobotę, bo przyjeżdża Cyborg i chciałby naoliwić korpus
Słyszałem, że z oliwienia korpusu może nic nie wyjść. Ponoć Cyborg musi dokonać głębokiego resetu, defragmentacji i odwirusowania. Może obejdzie się bez formatowania.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
zgadza się, więc jakiś mały Bartek dla orzeźwienia w sobotę = byłoby mi miło, bo inaczej do niespodziewanej comiesięcznej inspekcji nie dojdzie (nie zdążę się teleportować)
Chętnie spotkam przy piwie w sobote,ale za to w piątek nie zagoszcze
Comment