Shlangaum powiadomił mnie sms'em, że Marusia powiadomiła go sms'em, że idziemy do Instytutu
Shlangbaum pisał, że pojawi się koło 19. Ja i Fteo przyjdziemy pewnie po 19.
A Shlangbaum to ma wp... bo nie przybył na spotkanie, które zostało dziś zorganizowane z powodu jego przyjazdu.
Bez przesady Chętnie się zawsze spotkam, kiedy mam czas. A w piątek wyraźnie powiedziałem, że w sobotę będzie mi trudno bo mam za dużo znajomych we Wrocławiu i chciałem się też z nimi zobaczyć. Mogłem poświęcić albo piątek albo sobotę. A w sobotę wieczorem byłem już tak złażony, że mi nogi do bagażnika wchodziły i już do Armine nie dolazłbym. Okazja jeszcze będzie.
Dzięki wszystkim za to, że mogłem Ich osobiście poznać a także za piwne wymiany
Jerzy po prostu źle zrozumiał, od początku było wiadomo, że Schlangi najprawdopodobniej będzie z nami piwkował tylko jeden wieczór
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Mogłem poświęcić albo piątek albo sobotę.
Z takimi sformułowaniami to radziłabym uważać, bo teraz pytanie, czy "poświęcałeś" piątek na spotkanie z nami, czy z resztą Twojego towarzystwa, bo rozumiem, że któreś ze spotkań było przykrym obowiązkiem
Przypomniała mi się wypowiedź pewnego kolegi "Z braku innych propozycji przyjadę"
Z takimi sformułowaniami to radziłabym uważać, bo teraz pytanie, czy "poświęcałeś" piątek na spotkanie z nami, czy z resztą Twojego towarzystwa, bo rozumiem, że któreś ze spotkań było przykrym obowiązkiem
Nie martw się za kilka tygodni będę gościł we Wrocławiu bez narzeczonej Przyjeżdżam do Ossolineum i trzeba się będzie wieczorami relaksować po mękach nad rękopisami
Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...
Mają kilka nieobrandowanych kranów z piwami o nazwach IPA, Lager, itp.
Bierzesz taką IPKę i pytasz się z jakiego to browaru. Dowiadujesz się że z Profesji Mówisz że browaru już trochę nie ma... No i otrzymujesz w rewanżu głęboki wzdech zdziwienia przy gorączkowym sprawdzaniu...
Urocze miasteczko Zwettl miałem okazję zwiedzić w sobotę 7 grudnia.
Tą okazją był przejazd specjalnym pociągiem adwentowym, zestawionym z dwuosiowych wagonów i parowozu.
Rozkładowe pociągi pasażerskie nie dojeżdżają do Zwettl już od kilkunastu lat.
Godzinną przerwę...
Śląski Klub Birofilów zaprasza na 61 Międzynarodową Giełdę Birofiliów odbędzie się w Tychach 18 -19 .10 .2024 r na terenie Browaru Książęcego w Pub pod Browarem ulica Katowicka 9 .Piątek w godzinach 16,00-22,00, Sobota od 8,00 do 14 ,00.Sponsorami imprezy są Tyskie Browary Książęce,...
Comment