Ekhm, to ja już zagaję w sprawie piątku - chciałam w tym tygodniu zaproponować sobotniego Pepika, ale Tabletka wyjeżdża na ten weekend, a na przyszły byłaby chętna, więc ten początek weekendu raczej widzę na Bogusławskiego, bo nie widzę, żeby Pepik 2 tygodnie z rzędu przeszedł
Ja jak zwykle kcem do Lamusa, zatem proszę o GŁOSY, najlepiej za - ale oczywiście nie odmówię inszych przytułków - Fido mówił, że ostatnio po Slalaku nie miał kaca, więc nawet jestem skłonna zaryzykować Kuźnię
Wstąp, nie leń się, a pij, niech się nie wstydam za cię.
Toć największe zwycięstwo, co wżdy piwo dusisz,
Przecięć choćbyś nigdy nie pił, na spowiedź musisz. Jan z Kijan
No właśnie, nie lubię, bo jest zimno, głośno, kolejka za piwem i wymyślają jakieś dziwne akcje z kaucją za kufle.
Wiesz co Wiki, napisałam - nie musisz się tłumaczyć, a to, co teraz napisałaś, to bzdety sorry są straszne. Co Ci tak ta kaucja za kufle zapadła strasznie w pamięć, skoro nas ona w sumie nie dotyczy? Jak Ci zimno, to możesz coś ubrać na swój zawsze krótki rękawek - mi na przykład w Armine jest zawsze za gorąco, ale nie marudzę. Co do kolejki po piwo to nigdy nie trafiam, widocznie masz pecha. Ale proszę, nie opisuj tej knajpy, jakby miała same wady Naprawdę, przykro to czytać - czekam tylko, jak napiszesz, że jest zadymione
Ja pewnie będę badał okolice rynku jak mnie znudzi firmowa impra. Wczoraj przejeżdżałem w okolicach Kiełbaśniczej i zauważyłem na jakiejś knajpie plafon Primatora. Może wytropię cóż tam jest.
Comment