my z basik nie bedziemy sie integrować, raczej - bo ze znajomymi bedziem wymieniać informacje o środowisku (WOS itp.) ale znając życie to i tak klepniemy się ze wszystkimi kuflem
Ostatnia zmiana dokonana przez piotry; 2008-12-05, 15:18.
Oprócz najbliższego piątku, proponuję zajrzeć do Ceskeho Raju również w czwartek. Nie wiem jeszcze w jakich godzinach znajdę się tam z kilkoma kumplami, ale na pewno bliżej wyjazdu powstaną szczegóły. Także jeśli ktoś jest zainteresowany pogawędką, to polecam Bogusławskiego 9 na wieczór 11 grudnia.
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Był, był.
My jutro tylko "przejazdem",aby załatwić Sylwka i odebrać to, co koleżanka zgubiła tydzień temu. W sobotę idziemy na koncert, więc przynajmniej jutro chciałam do książek zajrzeć.
Ja postaram się być, choć tylko gościnnie (czyli bez picia...). Odebrałbym słód, gdybyś mi Maruśka go przywiozła
Wstąp, nie leń się, a pij, niech się nie wstydam za cię.
Toć największe zwycięstwo, co wżdy piwo dusisz,
Przecięć choćbyś nigdy nie pił, na spowiedź musisz. Jan z Kijan
Ja postaram się być, choć tylko gościnnie (czyli bez picia...). Odebrałbym słód, gdybyś mi Maruśka go przywiozła
Gdybym przyjechała, to bym przywiozła, ale jak nikt się nie wpisze, że przyjeżdża na piwo, a nie tylko "przelotem", to nie przyjadę, bo szkoda mi będzie kasy (6,5 bus do Wro, potem 6,50 pociąg do Kątów + 20 zł taxi do domu)
Zatem kto chce mój ryj zobaczyć, to niech się wpisuje Kryzys finansowy, nie będę 30 dych wywalała, żeby się w samotności piwa napić - to mogę zrobić w domu
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2008-12-11, 15:10.
Comment