hehe, szybko zostałem rozszyfrowany przez zbytnią aktywność dziś na forum hehe, ale nie mogłem się powstrzymać.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyAno zgadłes Waść, ale tylko w połowie - napisałam DWOJE, nie wymieniłeś Kudłatej, dlatego stawiam ci tylko pół Bartka
Ale ok, niech będzie. Przystaję - ostatecznie - na pół BartkaOstatnia zmiana dokonana przez naczelnik; 2005-01-27, 19:42.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelczyżby kolejna wymówka, coby wyjść wcześniej??niemniej jednak byłoby mi miło Cię zobaczyć - siłować tym razem się nie będziemy, obiecuję
Tym razem postaram sie zostać jakoś dłużej.I nie bede nalegał na siłowanie
Także bedzie mi milo.Twoje
chickkiller :)
Comment
-
-
No, zapowiada się niezły tłok. To ja zmykam, zająć sobie miejsce siedzące
Comment
-
-
Wielkiego tłoku nie było, bo nie dotarł Mareks i Jackson, ale i tak frekwencja była niemała, zwłaszcza, że było pare osób rzadko bywających na naszych spotkaniach.
Zatem obok najbardziej przewidywalnych uczestnikówtakich jak ja, Ewwa53, Mjp, Wiktoria, Pepek, Jerzy, Chris1987, Naczelnik, przybyli jeszcze: Kudłata, Kudłaty, Cyborg i Artozy2kozy.
Chyba o nikim nie zapomniałam, choć dzięki mojej siłownianej diecie zrobiłam sie nieco bardziej ekonomiczna niż zwykle;D i po 5 Bartkach (znaczy się w przeliczeniu na półlitrowe) + jeden Namysłów, spożyty w towarzystwie Naczelnika w Joli, jedyne na co mnie było w domu stać, to umycie zębów, zrzucenie ciuchów i padnięcie na łóżko w celu uśnięcia kamiennym snem
Comment
-
-
o przepraszam! ja byłam pierwsza i od 18.00 do 19.00 samotnie okupowałam forumowy stolik z Bartkiem i książeczką
to był wieczór najwolniej pitego piwa w moim życiu, ale po pokazaniu zaświadczenia Pani Prezes, zostałam usprawiedliwiona
dziękuję Chrisowi za 6' i Zamkowe oraz Naczelnikowi za Złote (czekają grzecznie w chłodnym na mój powrót)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelo przepraszam! ja byłam pierwsza i od 18.00 do 19.00 samotnie okupowałam forumowy stolik z Bartkiem i książeczką
ewwa53
Comment
-
-
czy chodzi o tę namiętną parę na okładce dramatów, o "Cierpienia młodego Werthera", czy o knigę pt. "Jak wytrwać w trzeźwości"? bo nie wiem, co mam przynieść na następną inspekcjęCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelczy chodzi o tę namiętną parę na okładce dramatów, o "Cierpienia młodego Werthera", czy o knigę pt. "Jak wytrwać w trzeźwości"? bo nie wiem, co mam przynieść na następną inspekcję
ewwa53
Comment
-
-
Korzystając z odświeżenia przez koleżankę tematu przypominam, że piątek już pojutrze
Slavoy tyż zawita tym razem
Comment
-
Comment