A co by Państwo powiedzieli na Jolkę w czwartek dla odmianki? (Szczytnicka ulica)
No i decydujta się, czy będziecie też w piątek Bartusiować, bo jeśli będzie Was mało, to odrezerwuję stoliki!!
W sumie może być Jolka, tylko czy można prosić o dokładniejsze namiary? Szczytnicka niby długa nie jest, ale.... Co do piątku, to my jesteśmy we Wrocławiu i jeśli jeszcze jacyś chętni będą, to się chętnie na Bartka udamy.
Maciek Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
W sumie może być Jolka, tylko czy można prosić o dokładniejsze namiary? Szczytnicka niby długa nie jest, ale.... Co do piątku, to my jesteśmy we Wrocławiu i jeśli jeszcze jacyś chętni będą, to się chętnie na Bartka udamy.
W piątek powinieniem się pojawić - myślę, że jeden stolik w tym tygodniu wystarczy ...
W sumie może być Jolka, tylko czy można prosić o dokładniejsze namiary? Szczytnicka niby długa nie jest, ale....
Róg Szczytnickiej i Polaka - 3 schodki do podejścia, wchodzi się "na kibel", przed WC w lewo, po schodchach na dół, a później schodkami do góry Tam będziemy
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kamyczek77
To byl tylko żart-moja Zuzia ma dopiero 2 m-ce i nie nadaje się jeszcze na imprezy.
Ja też tak kiedyś myślałem (co do wieku dzieci ) ale z pespektywy czasu to znacznie bardziej łatwe jest pojście na piwo z dzieckiem 2 m (je i śpi i nic mu nie przeszkadza) niż rocznym (wszystko będzie musiał wywalić, zjeść, rozbić, zepsuć, schować, wszędzie musi zajrzęc, zobaczyć obadać, uciec a na końcu się rozpłacze bo tata/mama nie wziął na ręce właśnie w tej seklundzie kiedy miał/a to zrobić). Ale każdy musi przez to przejść
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Ostatnia szansa by jeszcze zgłosić zapotrzebowanie na piwo. Jutro jadę do Żnina i Nakła po piwa ( muszą być świeże ). Zapisałem wszystkie zgłoszenia z forum i PW.
Do zobaczenia w piątek.
A o której godzinie pojawiacie się w Instytucie?
Comment