Spóźnialskich prosze o wpisy. dziś dzwonię do Dziekanatu, muszę wiedzieć, ile osób bedzie - poki co naliczyłam tylko 7 - jakis poświąteczny pogrom, czy jak
Spotkanie udane. Pierwsza (mniej liczna) część w muzeum techniki, a potem czeskie piwo i ser smażony z frytkami. Niestety szklanki Moravera nie sygnowane.
Już po ciężkim miesiącu, po przeprowadzce - z nowej Harcówki, z Nełosrady pozdrawiam i zapytowywuję Brać o podstawę - gdzie TU (ul.Brodzińskiego, boczna Kamieńskiego) w okolicach do kurnej ciasnej można nie jadąc daleko kupić porządne piwo ? Ktoś wie ?
Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą .... Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CarlBerg
Już po ciężkim miesiącu, po przeprowadzce - z nowej Harcówki, z Nełosrady pozdrawiam i zapytowywuję Brać o podstawę - gdzie TU (ul.Brodzińskiego, boczna Kamieńskiego) w okolicach do kurnej ciasnej można nie jadąc daleko kupić porządne piwo ? Ktoś wie ?
Nie wiem jak gdzie, ale w Warszawie dzisziaj WSZYSTKO pozamykane. Nie sprawdzałem stacji benzynowych.
Młodzieży wrocławska - w piątek pogrzeb Papieża - jakie macie w takim razie podejście do piwkowego spotkania? Jak dla mnie to żadne hulanki ani swawole, więc nie widzę przeszkód, no ale fajnie by było, jakbyśmy przyjęli jakieś wspólne stanowisko.
Jeśli nie w piątek, to przecież możemy spotkać się w sobotę, jeśli piątek komuś nie będzie odpowiadał. A nawet w czwartek - bo ja, nie wiem, jak Wy - piątek mam wolny. Proszę o głosy
Młodzieży wrocławska - w piątek pogrzeb Papieża - jakie macie w takim razie podejście do piwkowego spotkania? Jak dla mnie to żadne hulanki ani swawole, więc nie widzę przeszkód, no ale fajnie by było, jakbyśmy przyjęli jakieś wspólne stanowisko.
Jeśli nie w piątek, to przecież możemy spotkać się w sobotę, jeśli piątek komuś nie będzie odpowiadał. A nawet w czwartek - bo ja, nie wiem, jak Wy - piątek mam wolny. Proszę o głosy
Ja raczej też piątek mam wolny. Myślę jednak, że możemy mieć trudności, bo nie wiem, czy knajpy nie będą pozamykane.
Ale szkoda, że nie można wejść do knajpy i powiedzieć jak Szwejk: "Piwo proszę, ale ciemne, bo dziś mamy żałobę" ...
Comment