Marusiu jak Ty taką masę piwa dostarczysz do Instytutu??
Ależ Marusia nie napisała, że będzie rozdawała w Instytucie, tylko: "Warunkiem otrzymania browarka jest wpisanie się w tym temacie, że się przyjdzie w piątek do Instytutu". Może będzie rozdawała w Przytułku
zbesztana przez Prezesową gnę się w ukłonach - może przybędę na moment, przed dziwna imprą, która uszykowała mi się na wieczór [iks lecie matury, hehehe].
cmok cmok
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauer
A czy przy dużej ilości wpisujących się nie istnieje aby obawa, że jak ktoś się wpisze, przyjdzie, to mimo wszystko nie dostanie?
Oczywiście że istnieje - dlatego kto pierwszy ten lepszy.
Istnieje też obawa, że w mojej piwnicy koziołki już zabalowały i mnie tam nie wpuszczą, co by je zabrać do Instytutu.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Oczywiście że istnieje - dlatego kto pierwszy ten lepszy.
Istnieje też obawa, że w mojej piwnicy koziołki już zabalowały i mnie tam nie wpuszczą, co by je zabrać do Instytutu.
Teraz już wiadomo, kto się zajął pełnymi butelkami Koźlaka, a kto pustymi pudełkami po Koźlakach
Witam
jestem nowy na tym forum ale Warsztaty Piwowarskie zaliczyłem...melduję posłusznie że się stawię w Instytucie razem ze swoją piękniejszą połową w celu nawiązania osobistych relacji z wrocławską podsekcją forum browarum. pozdrawiam serdecznie
bobsley
Potwierdzam - był na Warsztatach - mam go na liście
Zapraszamy, mam nadzieję, że to nie informacja o koźlakach Cię skusiła
I pamiętaj - Instytut zamykają o 22.00, więc warto być jak najwcześniej.
Koźlaki wydajemy do godz. 20.30!!! Nie odebrane do tej godziny koziołki ulegną rozdaniu w drodze jakiegoś konkursu - właśnie wymyslam jakieś złośliwe pytania
Comment