No i był mini piątek we wtorek, do składu początkowego dobili jeszcze Wiktoria z Pepkiem Potwierdzam swoją teorię, że lepiej się czuję na drugi dzień po 6 Bartkach, niż po 5 Lwówkach, jakaś taka lekko nietego coś jestem dzisiaj
No i był mini piątek we wtorek, do składu początkowego dobili jeszcze Wiktoria z Pepkiem Potwierdzam swoją teorię, że lepiej się czuję na drugi dzień po 6 Bartkach, niż po 5 Lwówkach, jakaś taka lekko nietego coś jestem dzisiaj
My po Lwówku jak zawsze byliśmy piekielnie głodni.. kiele 23 godziny robiłam naleśniki ze szpinakiem, żeby do rana dożyć. Bartek takich efektów nie daje
Ewwa53
Ja i Slavoy jednak rezygnujemy z tej opcji - zostajemy przy sobocie. Jak narazie jest głos za Instytutem, reszta się nie wypowiedziała. Ja teoretycznie wolałabym Wagon ze względu na możliwość przyrowerkowania i posiedzenia w ogródku. Ale z drugiej strony bartusia bym się chętnie napiła
ponowny mój głos na TAK dla soboty
i drugi raz TAK dla ogródka aby nie kisnąć w żadnym pomieszczeniu,
skromne tak dla pszenicznego kto mi to pogodzi ??
hm, no szkoda, ja bym wolał w piatek- choć na jedno, ale i tak sobie odbiję w godzinach południowych Bartusiem w towarzystwie kumpli z roku Sobota u mnie odpada- zaczynam przygotowania do ostatniego egzaminu w sesji
Comment