Ja zrobię orienta zaraz, czy uda mi się jutro załatwić coś na uczelni.
Jeśli tak, to zawinę jutro. Poza tym w planie przekazanie beczki Jacksonowi, no i jakieś piwo też bym napił
Ostatnia zmiana dokonana przez naczelnik; 2005-09-05, 11:33.
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
Po dogłębnych, rodzinnych konsultacjach, jesteśmy jak najbardziej ZA! Pozostaje ustalić, czy Wagon, czy Instytut. Godzina, w naszym przypadku, jak zwykle 19.
Ostatnia zmiana dokonana przez mjp; 2005-09-06, 08:16.
Maciek Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Szanowne Towarzystwo!
Czemu taka miła propozycja Slavoya taki nikły entuzjazm wzbudziła? Nawet nie ustaliliśmy jeszcze gdzie się spotykamy.... Może dzisiaj, dla odmiany Instytut? Ktoś może był ostatnio i ma rozeznanie w jakości Bartka? Za Instytutem przemawia fakt kończenia imprezy o 22, bo wszak niektórzy jutro jeszcze idą do pracy....
Choć transport rowerowy zdecydowanie bardziej do mnie przemawia (a pod Instytutem roweru nie zostawię), to jednak Bartka nie piłem już dwa miesiące, więc z ogromną przyjemnością przypomnę sobie dziś jego smak.
I jednak wpadnę sam, bo koledze coś wypadło. Godzina 18 jak najbardziej mi odpowiada.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Wiem, wiem, wszyscy na zlocie albo w drodze na zlot.... Ale może jest ktoś, kto z różnych powodów na zlot nie jedzie a chciałby dziś wieczorem napić się piwa? Jeśli są chętni proponuję Wagon na Świebodzkim. Jeśli do 16 nikt się nie odezwie, to przyjmujemy (z Ewwa53), że chętnych brak i spędzamy wieczór przy grillu i piwku domowym we własnym gronie.
Comment