Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel
Nie będę chodził do Rejsu-żeby po jednym piwie mnie rano głowa nap...
Nie będę chodził do Rejsu,Nie będę chodził do Rejsu,Nie będę chodził do Rejsu,Nie będę chodził do Rejsu,Nie będę chodził do Rejsu,Nie będę chodził do Rejsu,Nie będę chodził do Rejsu,Nie będę chodził do Rejsu ...
Całkowicie Cię Drogi Kolego POPIERAM. z powodu nieludzkiego zakopcenia tegoż miejsca, gdyby ktoś nie domyślił się...
A co z dzisiejszym spotkaniem? Są jakieś konkrety, czy mam zostać w domu i dalej delektować się piwem z lodówki? Bo niedługo nie będę w stanie iść gdziekolwiek. A na ból głowy - najlepsze dwa portery przed...
A ja bym wszystkich palaczy zamknął w Rejsie na tak długo, aż sami by doszli do wniosku, że w knajpach powinien być całkowity zakaz palenia papierosów.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
A ja bym wszystkich palaczy zamknął w Rejsie na tak długo, aż sami by doszli do wniosku, że w knajpach powinien być całkowity zakaz palenia papierosów.
Popieram wprowadzenie zakazu. Całe mieszkanie śmierdzi fajami, bo kurta tak przesiąknęła dymem
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Popieram wprowadzenie zakazu. Całe mieszkanie śmierdzi fajami, bo kurta tak przesiąknęła dymem
Ale do siebie trza mieć pretensje,że my stare a takie gupie a nie faszyzować na forumie
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria
A co z dzisiejszym spotkaniem? Są jakieś konkrety, czy mam zostać w domu i dalej delektować się piwem z lodówki? Bo niedługo nie będę w stanie iść gdziekolwiek. A na ból głowy - najlepsze dwa portery przed...
Noo.. konkret się ustalił taki: o 19.30 koło Jasia i Małgosi, coby popatrzeć na sztuczne ognie, które podobnież będą się produkować nad Rynkiem, a potem do Instytutu.
Swoją drogą jak czytam te opisy syndromu porejsowego to zaczynam kochać samochody.. białas wczoraj sobie wyłączył chłodzenie silnika i nas uziemił.. chyba miał przeczucie
W każdym razie dzisiaj się do Instytutu twardo wybieramy.
Ewwa
Dzisiejsze spotkanie zostało odwołane!!! Odbędzie się tylko spotkanie osób uniezależnionych od smrodu tytoniu.
Jerzy, nie strasz, bo jak mój st.. znaczy Kol. Małżonek przeczyta ten kawałek do uzależnionych i uniezależnionych to kto mnie dostarczy na Rynek? MPK? To nawet na jutro rano w ten radosny dzień święta państwowego nie dojadę...
Zwłaszcza że on sobie ostatnio ściągnął jakieś dzikie tytonie z zagramanicy i uzależnienie pogłębia
Ewwa
Sugerujesz, że mam przestać przychodzić na zasmrodzone spotkania forumowe? Już kilka razy zastanawiałem się nad tym poważnie...
Trzeba poszukać jakiejś fajnej piwnicy i zrobić tam forumową piwiarnię w której byśmy pili na co by nam tylko chęć przyszła,w wygodnych fotelach siedzieli a na fajki byśmy wentylację zrobili albo wychodzili zapalić a zresztą ileż tam tego naszego dymu by było.
Od jutra rozglądam się za lokalem.Za powodzenie misji
Ps. pomoc mile widziana.
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment